Friday, November 11, 2011

Just a matter of time.

Bismillah.

Assalamualaikum. Kejap, kekok pulak bila menulis balik ni. :) Mulanya, saya nak mohon maaf pada antunna, maaf, dah lama tak tunaikan hak kalian sebagai pembaca. Dua bulan menyepi, dan saya tak dapat nak berjanji untuk kembali menulis seghairah dulu.

I had a few reasons in my mind but I won't make them as an excuse to ask for forgiveness. Macam biasa, Allah lebih tahu :) Kepada yang bertanya ke mana saya mengilang, (few people really did ask me why I dared to stop writing) terima kasih kerana sudi ambil kisah. You know who you are. Kamu yang bertanya di Fesbuk, yang bertanya di YM, sungguh saya terharu.

Anyways.

Banyak benda berlaku, banyak benda yang terjadi, banyak benda yang saya alami. Kembara saya sebagai hamba Tuhan belum berhenti. The same goes to you! Selagi roh dan jasad masih bersatu, selagi tu kita bergelar khalifah di muka bumi.

Dah macam nursery rhymes dah heheh.

Saya masih dalam fatrah bercuti untuk Raya Aidil Adha tapi dah nak kepenghujung. Lusa dah mula kuliah, jadinya saya mencuri masa :) InshaAllah kalau ada kelapangan, saya akan menulis. Kalau tak ada, mungkin Allah belum kasi ilham untuk dijadikan tatapan kalian.

P/s: Jujurnya saya terluka.

X