Wednesday, September 7, 2011

this is somewhat random.

I am kinda longing for a mojo to write but somewhat hesitates for some reason :) Pardon me for abandoning you maybe (?) I am not trying to make an excuse or reasoning just because I don't think I have one. Allah tarik nikmat untuk menulis agaknya :)

Raya yang hilang rasa, Aidil yang hilang seri, Fitri yang hilang jiwa.
Semua dah tak sama.

Mungkin Ramadhan saya ada terlalu banyak yang kurang di mana-mana. Mungkin.
.
.

I am trying to be plain here. Simply a plain girl yang orang lain tak ambil kisah atau tak ada rasa nak tahu apa-apa tentang dia. Invisible to anyone's eyes. I wanted to be that kind of girl. So help me please with a cherry on top? Ke kamu nak kepingan strawberry? :)
.
.

Takyah fikir sangat. Jangan fikir sangat. Biar lah awak terseksa asalkan orang tu bahagia :) Mereka tak faham dan kalau kamu pun tak ada kudrat nak kasi mereka faham kerana rasa hormat dan sayang yang masih bersisa, ikutkan saja :) Ikutkan.

You wouldn't lose a thing, I promise. Dengan izin Allah~
.
.

Hello Semester 5! Hello dunia medikal tahun tiga! :)

P/s: I have so many things in my mind that I had to combine them into bits and pieces. Tak faham tak apa~ May Allah Taala bless youuuuu. Yes YOU! :)