Wednesday, June 29, 2011

the princess is back.

Assalamualaikum wbt.

Sedang jari ni menari (bolehlah dibayangkan seperti sedang bermain piano OH KONON), saya di sini, di depan kotak tv, bersila di ruang tamu rumah. *gembira. Signifikannya? Saya nak habaq yang saya dah di Malaysia la ni, sayang~ :) Alhamdulillah syukurLillah, berkat doa ramai orang, we (few friends and I) had a smooth journey from Mansurah to Cairo, to Bahrain and finally had a touchdown.

Haritu bukankah saya mengadu domba pada kalian yang kononnya tak nampak sesiapa yang sudi menjadi musyrif? I spoke too early. Heh. Makanya saya tarik balik kenyataan tersebut. Aci tak?

Terima kasih saudara Syazni Asyraff yang gigih bangun pagi, membawa badan dan mempacakkan diri di depan Masjid Samanoudy menunggu anak dara berlima ni bersiap dan menemankan sampai ke lapangan terbang. Hanya Allah Taala yang mampu balas jasa baik saudara. Maaf sangat kalau menyusahkan.

:)

Macam yang saya dah canangkan, ada beberapa misi dalam kepala ni yang inshaAllah akan diusaha untuk dilaksanakan. Binasrillah, tentunya. Siapalah yang dapat menyempurnakan perancangan kami ni melainkan dengan izin dan rahmat Allah Taala. Hik.


I CAN'T WAIT. *teruja.

6 comments:

tepianmuara said...

dan saya pula tinggal 3 hari sahaja di tanah air.

adeh.

selamatlah!

Salsabila said...

ish akak ni,
bukan nak kasi tahu sudah sampai

*merajuk :P

ok, tipu. hee. selamat akak!

semoga cuti membawa maknaa! ^_^

-hazen said...

dan saya pula tak merasa

ふあなチン said...

NAK IKUT :O

神のために said...

tepian muara

selamat juga untuk kamuuuuu. sekarang lagi dua hari la ye?

budak tecik

eh akak dah kasitau awal awal. ada orang tuuuuu kata nak serbu akak kat airport~

mana dia mana dia? :p

hazen

erk.

tak dapek eden nok menolongnyo jang~ mintak mahap la ye.

fna

nak ikut ke manakah? :D

ふあなチン said...

nak ikut ke prog kat masjid tu. prog ape sbnanye tu eh? boleh bagi kt fna roughly tak details dia. fna tunjuk kat kawan pun, dia pun cm curious gila! kalau boleh bgi off9 msg kat ym ye, tq in advance :D