Saturday, June 25, 2011

menulis dari kamar.

I bumped into his blog dan rasa nak speechless selamanya~

Terima kasih, terima kasih, terima kasih. Itu kata-kata yang saya tak dapat ucapkan pada kamu bila kita berhadapan tak kisah lah bila bertembung di kuliah atau jalan raya :) I can't even start a proper conversation with you anymore. Semua dah jadi awkward and surprisingly, I'm thankful for that and silently, I prayed the awkward-ness to remain between us.

P/s: Sesuatu yang tak perlu dimengertikan oleh sesiapa.
.
.

25 Jun, dan saya cuma punya dua hari lagi di bumi Mansurah. Perasaannya dah jadi entah apa-apa, dalam terujanya masih ada rasa kesunyian, dalam gembiranya masih menyelinap rasa takut untuk kehilangan. Hik :') Entah apa-apa kan? Nak balik ni patut gembira sokmo lah!

Tapi masih serabut. Nak tempah tremco bawa ke airport, tapi perlukan mushrif -__- Paling best, tak nampak orang yang sudi menemankan. Huuuuuuuu, dugaan dugaan. Tak payah ada mushrif tak boleh ye? Saya paling takut menyusahkan~
.
.

Balik ni dah ada dua kerja tetap bergaji, SyukurLillah. :') Tapi saya ada misi balik ni, dan mohon doa kalian supaya semuanya Allah permudahkan. Mudahkan mudahkan mudahkan~ Hopefully semua berjalan lancar dalam keredhaan-Nya, binasrillah.

Misi ni nak tak nak kena berjaya!
.
.

Mood menulis dah macam air laut yang surut. Kesian saya, banyak yang nak ditulis tapi setiap kali tulis pun padam balik, padam balik, maka cuma ini yang jadi tatapan mata. Ohoh, haritu punya tak ada kerja pergi membaca balik entri lama sejak blog ni ditubuhkan. Gigih lah aku menyeret jari tekan older posts tu hah.

Haaaai, nostalgia nostalgia. :')

P/s: Chowa nan namja issoe. Ye, sekali lagi. Hah hah hah.

2 comments:

DrNotts said...

nuha nak balik malaysia dah ke? sangat bagus tu. nanti kerja di mana ye? auntie dah pun pulang ke malaysia. sudah hampir dua minggu ni. by the way, ayat korea tu sangatlah auntie faham. haha

ふあなチン said...

salam sayang. eh boleh tak fna dah ter-spill pn kat sizzati (bukan TER, reflex action sbb excited sgt dpt IM dari dia then dia online pulak), grrh. suprise mende ~.~ okay, jom kita pergi vacation mana-mana nak? (lgi melampau drpd plan asal nak sleepover je, hehe) pape pn, kte sume kena jumpa ek =D insyaAllah