Sunday, May 15, 2011

私の日 #1

Bismillahirrahmanirrahim.

Whom I wanna kid? Diri sendiri...? Haha, macam lebih kepada nak menyedapkan hati dan seriously, love, you can't cover it forever. :) Allah boleh bantu, tapi kalau awak yang pecahkan sendiri, tanpa silu, makanya siapa lagi yang boleh hulurkan pertolongan?

To whom it may concern (I have a few people in my mind, specifically-- jadinya sesiapa yang tak terlibat jangan pandai-pandai nak rasa anda berada dalam golongan ni ye), I would like to convey my deepest apologies. :( Watashi wa hontouni gomennasai. Terasa macam tengah membunuh kepercayaan yang diletakkan pada saya dan ohhhhhh, sakit.

*tak minta untuk difahami, walau sedikit.

Rindu zaman boleh bebas membebel apa saja di blog ni. Rindu zaman tak ramai orang yang discover siapa yang menulis di sebalik tulisan ni. Rindu zaman tak kisah dan tak peduli apa orang nak fikir pasal saya. Rinduuuuu. Atau sebenarnya saya rindu nak mengarut kat sini...?

Please dong sayang~

Baik, mari potong ketam sekarang! (Let's cut the crap now!) Final exams ada lagi sebulan, dan sekarang sedang berada di case ke 8, which means ada lagi 2 case dan lepas tu Unseen Case-- which left us with 2 weeks of study leave to cover 11 cases + practicals + Early Experiences + Student presentations. Tettttt! Ngeri tahap tujuh petala langit dan tujuh petala bumi.

Nama pun awak tengah belajar medik oh sayang, you didn't expect everything to be in your hand and to run smoothly la kan? :) Tapi kannn, tadi sedih oh dah semangat nak belajar kat library tapi memandangkan sekarang ni pun memang semua ada dalam fatrah imtihan, satu-satunya library yang ada kat university penuh :( Teringin nak suggest pihak administration bina satu library khas yang besar dalam kawasan university. Pelajar medik bukan ada 100 orang ye.

InshaAllah kalau diizin Tuhan, akan pulang ke tanah air akhir jun nanti teeheehee. Ye, tau, baru balik dari evakuasi dulu tapi abah dah post di wall fesbuk --> Bila nak balik? Jawatan supir dah nak kosong. Haha, comel kan abah saya? xD

From today's date- 15th of May 2011, Nuha Muneerah is again, finally, reborn and fresh biiznillah :)

P/s: Untuk kamu yang makin hari, saya makin jatuh hati, hopefully chemistry kita makin kuat! InshaAllah. --tengah cakap pasal buku-buku medik. ^__^

P/s: Untuk abang sepupu saya yang akan sampai Mesir hari ni, kerja elok-elok kay! Kalau ada masa terluang tu apis datang la Mansurah (haha tak de kerja).

1 comment:

afifaa. said...

salam nuha. suka sangat dengan setiap entry yg awak nukilankan. macam bait-bait ayat itu terlalu menarik hati saya baca yg seterusnya. boleh jadi novelis ni ;)

btw, gd luck study, take care.