Sunday, March 6, 2011

musim beralih...

... dan cinta pun berganti (?) Apekah.

Maaf ya tapi mungkin tapak ini bakal makin sepi dari tulisan saya. Bukan mahu berhenti terus, tidak, inshaAllah. Tentu saja akan menulis jika akal masih diberi ilham oleh Allah Taala. Cumanya saya jumpa tapak yang lebih ideal :) Hah, mungkinlah. Sedang masih bersuai-kenalan.

*Fna jangan backhand dia pls ;)

Tak mahu hilang saya?
(wah tanya macam apa je kan -.- please dong sayang~)
Siapa je bakal rindu kamu -.- KAN, haha.

Saya menulis kat mana mana je la.
Hee.
:)

*the link has been erased untuk kemaslahatan bersama. sekian terima kasih =)

5 comments:

hamshira said...

HAha~

kakak pun ada tumblr! tapi itu sacred secret place for me to write, and wordpress too.


nanti dah lama2 sikit I follow yuuuu~

Anonymous said...

oh, sudah pindah? ;)

- Nil -

ふあなチン said...

haha, amboi! >.< thanks for yr tumblr link! (and for liking that 'stuff' too, huhu. may God bless your effort in da'wah. amin.

syauqah wardah said...

kak aishah,

hehe. intended to make it private tp kang menyepi lama kat blog rasa lain macam pulak :/

kamu.

em. tak pindah. :) cuma menambah tapak. inshaAllah akan tetap menulis di sini.

fna

teeeheeeheeee! afwan dear. may Allah bless u too, inshaAllah. ameen. :)

ふあなチン said...

blog laaaaaa T_T rindu yr tulisan!