Saturday, March 5, 2011

he said.

Hyde Park, London :) SubhanAllah~

Assalamualaikum wbt. Terasa ingin kongsikan kata-kata seorang lelaki, yang terlalu besar nilai kata-katanya dia pada saya, dengan kamu semua. Dan sungguh, hati gadis mana yang takkan terusik... Allahuakbar.

Hati, kamu duduk situ diam-diam please. Saya tak perlukan kamu untuk terlalu berdetak dengan lebih kencang sekarang. :)

Jangan korang ingat seksi tu lawa. Jangan korang ingat kalau bagi perempuan seksi yang boleh pegang tarik bawak ke hulu ke hilir, aku tak tolak. Aku tak suka. Korang punya mindset aku respect, so please treat mindset aku dengan cara yang sama.

Relationship bagi aku ada satu ending je. Marriage. Aku tak nak bawak awek lawa seksi ke hulu ke hilir buat teman sosial macam dah kawin, lepas tu nak kawin nanti cari lain pulak.

Aku nak wife aku nanti yang tak pernah disentuh dipandang lelaki selain dari apa yang patut. Dan aku tak rasa patut untuk aku buat macam tu pada mana-mana perempuan yang bakal jadi isteri orang jugak satu hari nanti.


Khalid Faizal, terima kasih untuk ini.
Semoga jodoh 'kamu' nanti sebaik-baik perempuan, biiznillah.

:')

*Err, 'kamu' tu sesiapa jelah~ tak perlu spesifik pun~ senget je -.-