Saturday, February 19, 2011

tak ada yang penting.

Assalamualaikum wbt.

Sejujurnya beberapa hari ni memang sibuk ke hulu dan ke hilir (apsal macam dah jadi Pak Pandir? haha!) membuat homework yang dikasi abah. Err, akan dibagitau kemudian, inshaAllah. :) Menulis ni pun hanya untuk memberitau kalau waktu untuk saya ada di Malaysia ni dah makin suntuk.

Huk.

Hmm, inshaAllah dengan izin Allah Taala, Selasa minggu depan, 22 Februari malamnya, saya dan abah berangkat ke United Kingdom untuk bercuti beberapa hari (sambil melawat sepupu kat sana actually ^^) di London dan New Castle sebelum akhirnya bertolak balik ke Mesir.

Err, I might be (I think so, really) the first person to arrive in Mansurah? :/ But then kalau betul ada yang ikut chartered flight by GMN, their first flight would be on 26th of February. Kalau macam tu, saya selamat, inshaAllah ^^

Okaaaay, the so-called homework yang abah kasi sebenarnya untuk buat proposal (proposal ye proposal, haha!) mengenai tempat-tempat yang saya nak lawat di London dan New Castle nanti. Sekali dengan lokasi Malaysia Hall in London, laluan London Underground tube yadda yadda~
Print Screen directions yang lebih kurang begini, :)

Punyalah bersengkang mata menyiapkan proposal 12 muka surat ! ^^

Cumanya, bila saya sampai di Mansurah 1 Mac nanti, harapnya dengan izin Allah, dah ada orang di sana. Huuuh. Until that becomes reality, my dad will accompany me in Mansurah for a few days, alhamdulillah :)

Doakan keselamatan saya ye. Jazakumullahu khairan.

2 comments:

Anonymous said...

semoga saudari baik-baik saja, dengan izin-Nya insyaAllah =)

- Nil -

syauqah wardah said...

terima kasih untuk doa kamu.

:)