Thursday, January 27, 2011

riot broke in egypt. *updated*

Berlaku rusuhan di Mesir sekarang. Duduk rumah diam-diam. Merata askar polis bergelimpangan (bukan mati, ye). Twitter dah kena block dek kerajaan. Dan baru kejap tadi, Fesbuk jadi mangsa.

Hah.

Kalau ada apa-apa yang penting, terus call number Egypt saya please. Paling tidak, hantar ke email ye. nuhamuneerah@gmail.com

Patut bukak Myspace balik ke...? Allahuakbar, moga kami selamat.

update: bersyukur sangat ada this new browser yang boleh buat saya online twitter dan fesbuk sekaligus ^__^ oh ya. kalau ada sesiapa nak tahu perkembangan lanjut tentang rusuhan ni, kamu pergi ke sini (http://www.facebook.com/elshaheeed.co.uk) dan (sini) okay? yes, the riot seems bad. i wonder if i should continue with my plan to go to cairo this sunday... hmmm.

13 comments:

Wawa Zameri said...

moga akak selamat dekat sana, AMIN

shadah..♥ said...

kenapa nuha???

Husna said...

Ha. Husna tadi ade kelas. Ustaz tu cerita sahabatnya di Egypt call. Dengar mcm teruk juga.

Akakkk! semoga selamat yeee :)

Farahh Arshad said...

kak nuha.. yeke?

Anonymous said...

ADIK. AM WORRIED. YM BOLEH KE?

alamak tercapslock


selama kamu menjaga Allah di hatimu, semoga lebih lagi Allah menjaga kamu dan hambaNya yang dikasihi


salam sayang.
kak aishah conteng :)

syauqah wardah said...

wawa

thankyou diiiik. ♥ ameen, inshaAllah.

inda

aku dah jawab kat fesbuk. hehe.

husna

terima kasih, dik! inshaAllah semuanya selamat. ha ah, di cairo memang teruk jugak. 4 orang dah meninggal.

Allah hai. diorang tengah merusuh menentang kerajaan ni.

farahh

ha ah. :)

kak aishah suka conteng conteng

alhamdulillah ym bole. :D tapi lepas ni tak tau lah. jangan skype pun diorang block sudah -.-"

inshaAllah kat sini oke je kak. cumanya ahad ni cadangnya nak ke cairo. wpun tak pasti selamat ke tak. hmmm.

dai-chan said...

kak! moga selamat saja dekat sana. Allah's with you :)

Anonymous said...

nuha,nuha buka guna browser ape ye?:)

Nurulhana2000 said...

Nuha, duduk rumah diam2 ya. Jangan g Cairo selagi riot tak settle.

Anonymous said...

Saya doakan agar kalian selamat. Ya Allah selamatkan lah rakyat Malaysia di Mesir dari segala kekacauan dan musibah.

DrNotts said...

nuha,

update please. auntie doakan nuha selamat di sana!

Miss Hani Zain said...

assalamualaikum kak nuha.

dengar berita pasal rusuhan ni, terus teringat akak. tak henti2 berdoa moga akak dengan kawan2 yang lain selamat dekat sana. jaga diri baik2 ya kak? hani dengan kawan2 dekat sini doakan moga semuanya selamat. Amin~

sayang akak :) ♥

adyaa にう said...

semoga akak selamat~
AMIN