Friday, December 24, 2010

tahniah untuk si hensem. ha. ha. (correction)

Oke, gambar ni saya recycle balik. Tak apa, kan?

Tahniah untuk budak yang dah reti nak menjaga badan dan takut nak makan kek, benda manis waktu malam sebab takut gemuk. Haiya kamu ni. Tak apa lah, sebab kamu ni adik kakak, kakak approve kan~

Sila jadi hensem dan macho dengan sebanyak-banyak yang boleh. Baru lah best sikit kalau berjalan tu kakak nak mintak kamu berlakon jadi pakwe slash bodyguard kakak! :D Teeheehee.

Hoh. Tahniah untuk straight A's PMR kamu, nan! Alhamdulillah, alhamdulillah, I am so proud of youuuuuuu. Bejerih (ecewah) kakak drive kereta kehulur kehilir hantarkan kamu ke tuition sampai pecah pasu rumah orang (makcik, serius saya tak sengaja T___T) masa cuti summer hari tu.

Well done! Tak sia-sia la kakak pekik-pekik kat rumah tu kan? Ha ha ha.

Oyya. Tahniah lagi sebab dengan straight A's ni, tak perlu lah adik kakak yang seorang ni ke RMC. Fuh, lega. Dah takkan berdengung telinga dengar rengekan kamu yang asyik kata; I'M TOO YOUNG TO DIEEEE, setiap kali abah bawak isu nak masukkan kamu ke RMC.

Lepas ni dah boleh lega pergi masuk SBP atau MRSM dah ;)


Hoh, baru dapat khabar dari umi tentang budak ni yang setuju pulak dengan cadangan abah nak masukkan dia ke RMC. Allah, hai. Moga semuanya selamat untuk adik saya yang seorang ni. Huk.

Tapi ingat, ini baru kejayaan kecil yang Allah pinjamkan untuk usaha Anan tau. Banyak lagi benda yang perlukan kejayaan Anan lepas ni. :) Jangan banyak main dah. Form 4 bukan honeymoon year tahuuuu. Kakak sekeh kamu nanti kalau berjoli banyak sangat! Hah.

Nota kecil: Nan, kakak love youuu~ Ngeh3.

9 comments:

Mohd Fitri said...

tahniah untuk adik kamu :)

Farah said...

Tahniah untuk adik kak Nuha :)

syauqah wardah said...

terima kasih sangat!

:)

My MiRa said...

wah..tahniah tau......oooo takot gemok and jaga makan ek.....jarang lelaki cm ni selalu perempuan je...hehehe...tapi itu bagus sebenarnye!....

owh ya
mira singgah sini...bace entry2 kamu...menarik......

shadah..♥ said...

cngrats adik nuha!
cngrats nuha!
heehee

syauqah wardah said...

farah

hik. thank you, dik!

my mira

tu la pasal. biasanya perempuan je kan? ni dia yang lelaki pun sibuk nak jaga badan, nak itu nak ini. huh.

Allah. terima kasih sangat sudi singgah ya. blog ni tak ada apa pun, huuhu.

inda

ngeh3. arigatou ne! :D

Nurulhana2000 said...

Nuha, Afnan agrees to join RMC.

aat @ paat said...

ehh~~ yg nie kwn adik ak tuh en...
mabruk2~!!! =)

syauqah wardah said...

umi

-.-" anan, anan...

paat

ha ah :D shukran²~ hihi.