Sunday, December 12, 2010

moga terusan mekar ke Firdausi.

Untuk dua bidadari hati (baca: sahabat fillah) saya, like I said on my status, thank you so much to both of you, for being born today, 19 years ago... Dan syukurLillah Allah menemu-silangkan takdir kita bertiga untuk berjumpa, berkenalan dan bersahabat.

Serius, takkan pernah jemu untuk katakan yang kita sayangkan korang, Lillahi Taala.
:')

Moga rasa kasih untuk kalian ini, indah mekarnya hingga ke pintu Firdausi... Allahuakbar, ameen ameen inshaAllah. Dan, sangatlah teringin nak hadiahkan lagu bawah ni untuk korang berdua, hihi.



I almost cried hearing this song, mengenangkan pertalian hati kerana Allah Taala antara kita bertiga. Moga Allah Taala mengasihi kalian berdua kerana menyayangi sahabat kalian yang sorang ni keranaNya.
:)

Sanah helwa, sayang sayang saya! ♥

2 comments:

Farah said...

Kak Nuha , sungguh saya suka entri ini :)

Dah lama nak comment tapi segan . Hik :D

syauqah wardah said...

Allah, lepas ni jangan segan² dengan akak okeee! ;) walaupun winter ni perut akak mcm gaung, tp akak tak makan orang punya, ngeh3.

terima kasih ya dik!