Thursday, August 12, 2010

sinergi.


12 comments:

Fna Ishak said...

Fna pulak baca Langit Ilahi sekarang =)

and selamat menyambut Ramadhan to you too dear!

nhmnrh said...

baca jgn tk baca. tarbiyah online tu, he he. dh baca VT & Sinergi? serius terbaik.

love it more than hlovate's kot. hihi.

aishah_conteng_je said...

nak tahu tak...akak first time beli dua novel yang sama tajuk dek kerana terlampau suka.

my mood was so good after reading sinergi, and of course VT.

sepp!

(akak pergi bengkel hilal hari tu...superb!)

Fna Ishak said...

a ah both baca, online and buku dia, Langit Ilahi I & II, tapi tgah baca y I. tapi honestly fna lgi suka online punya, tktau la if y buku II ala online punye kan, hee. tak bce VT & Sinergi, serious ke best? :O

arelynn said...

Nunu ...
akak plg sedih part abah awak bg comment tuh ... sgt menyentuh perasaan ... ;( ..

nhmnrh said...

kak aishah

wahhhh sampai dua! :O mcm dh terlebih dari suka je kak? he he.

nuha pun mcm dpt kekuatan baru lps baca VT & sinergi. rasa mcm kena pukul secara halus :')

sepp balikkkkk! hihihihi.

kak aishah prgi bengkel hilal? waaa~ yg utk penulis blog tu eh? lain kali nuha teringin nak prgi jugak, kalau diizin Tuhan.

fna

nuha baru beli langit ilahi 1. & yes, i have to agree. lebih suka yg on9 tp yg dibukukan ni pun umphh jugak! :D

vt & sinergi mmg recommended. serius. tkkan pernah menyesal beli & habiskan masa utk baca. seriuuuuuuuuuuuuusssss (now u knw how serious i am ;p)

kak alin

nuha pun tk sngka abah nk comment mcm tu. :'(

Fna Ishak said...

hahaha ok ok ;p nuha, hri tu en fna balas comment psl tudung tu, 3x tau tapi sume tkleh send tktau asal, sbb die kate pnjg sgt? adoy. anyhoo suke gile la kt hilal asyraf smpai dia masuk mimpi okaaay. err, not in a bad way laa. haha. kagum punya psl :0

Att Ashburn said...

terharu.
indahnya ukhwah kerana Allah :)

nuha, nak tanya. kalau sy nak add awak kat fb boleh tak? kalau tak boleh, it's ok :)

nhmnrh said...

fna

heehe. ada je comment tu, but mmg ada 3 la so trpaksa reject lg 2 hihihi.

waaaa sampai masuk mimpi dahsyat² :D

kak att

:') semuanya indah kalau berlandaskan Dia kan kak? heee.

nk add kat fb? boleh jeeeeeee :D

Fna Ishak said...

omg malunye, am so sorry. fna tak niat nak 'marah' ke ape tau, seriously. SORRY SORRY SORRY! tu just as a reminder and fr nuha utk hati hati in the next time. SORRY >.>

kagum sgt punya pasal :O nanti if fna buat mcm nuha jgk y 'utk suami saye' tu salah satu syarat bfore pinang -> bace LangitIlahi.com, kenal Hilal Asyraf, jadi ala Hilal Asyraf, haha ;p

nhmnrh said...

ehhh tk pe je laaaa. no harm done, no heart taking ;p tkde benda nk dimaafkn pun hehe. bgus jugak ada org yg ingatkan =D

waaaaahhhhhh. memang kembang tak kempis² hilal kalau baca neh haha. if i am not mistaken, dia dh tunang nk dkt kahwin kot.

huhu.

Fna Ishak said...

hee nasib baik, okay okay :D

oh laa yeke, gaye die taknak ckp psl kawen dlm blog mcm die takde calon pn, tapi mmg tak pelik la en org cm die tu, brtuah kot bakal bini. takpe la laki y baik utk perempuan y baik, so if kte jadi baik insyaAllah dapat laki y baik kn kn, and i bet sape je jd bakal hsband kte da ckp prfect da on our eyes, ecewah ;)