Saturday, July 3, 2010

Dream something, just dream.

Nafsu nak berblog makin luntur bila dah jejak kaki ke tanah air ni. Apsalkah? Aku takda tahu. Nak bukak laptop ni pun kadang-kadang rasa malas. *menitikkan air mata secara acah-acah sekarang*

No mojo to blog.
No mojo to blog.
No mojo to blog.

Okaaay, cukup tiga kali, sekadar mencukupkan syarat, -.-"

Em, dah dua hari ni kaki aku ni panjang pulak nak keluar rumah. Semalam pergi meronggeng dengan teman-teman sekolah di SACC Mall dengan dearest habibi, Qistina & Izzati. I really had a good time pergi MPH beli buku dan makan fish & chips dekat Secret Recipe.

Buku-buku yang telah dibeli semalam- Aku Terima Nikahnya, Denyut Kasih Medik, Pemilik Cintaku selepas Allah dan Rasul, & Spanar dan Skru kalau tak silap.

Thankyou sayang sayangku sekaliaaaan, ♥

Malam tadi baru berpeluang tengok FIFA untuk pertama kali dengan Astro B-Yond ke apetah tu. Ye, baru semalam aku berjaya nak mengikuti. Aku sebenarnya minat je tengok bola yang bulat kena sepak sana sini golek-golek tu cuma kadang-kadang stress kalau pasukan pilihan kecewakan hati den, hihi.

Macam Ghana semalam T_____T

Random; I have a thing for Netherlands' player with a jersey number 9. Ada sesiapa tahu siapa dia? Sila bagitau aku ye. Terima kasih!

Anyways.

Hari ni satu hari kat luar jeee, no further explanation needed kot, this is not even close to a diary I supposed, huhu. Tapi satu benda nak cerita. Aku pergi Kompleks PKNS untuk pergi Pesta Buku yang berlangsung untuk hari terakhir hari ni.

Perasaan? Terujaaaa. (^_^)V

Booth pilihan--> booth Jemari Seni sebab aku memang dah target nak beli buku-buku karya Hlovate je kali ni. Rooftop Rant, Versus, Tunas, 5tahun 5bulan, semuanya dah jadi milik aku sekarang, Alhamdulillah. Oyya, thanks to habibi yang belikan aA+bB. :))

Dan 'gila'nya aku terhadap buku tak berhenti kat situ. Tiba-tiba terjumpa booth Gempak Starz. Ape lagi, memboronglah aku komik-komik sebanyak 6 buah, hehe.

Memang takkan ada lagi yang boleh membuatkan aku 'gila' selain buku dan makanan. ;p

Makanya, cuti selama tiga bulan ni akan aku manfaatkan antaranya untuk menghabiskan berbelas buku yang telah aku beli. Pergh, punyalah bahagia hidup aku macam ni, hihi. Dah terasa lengkap dah. Takpayah ada pacar pun aku takkan pernah kisah.

Semua pun tolak tepi.

P/s: Mungkin takkan berblog untuk beberapa hari. Macam aku cakaplah, no mojo to blog. Haiyyo. InsyaAllah, kalau ada apa-apa untuk dikongsikan, aku takkan simpan sendiri sendiri.

Assalamualaikum. :)

3 comments:

arelynn said...

ala .. nunu .. tulisla blog ... ;p

::kurenai-san:: said...

netherlands no 9 : robin van persie .

kami said...

try this out.

"Enjoy Your Life"

a superb motivational simple short story book based on our prophet's life.

serius terbaik!