Sunday, March 21, 2010

when the right time comes.

Uihh, aku sangat rindu quality time aku dengan Bieyto nii. Tiba-tiba rasa jauh daripada awak hah hah tak suka tau, :( *awak = Bieyto.

Case minggu keempat ni aku tak tau kat mana silap dia sampai rasa macam stress.... sangatt, T__T Macam semalam aku dah tergolek terlentang semua dah fikirkan objektif yang banyak lepas tu cari pelusuk mana website kat internet ni pun masih tak dapat cari apa yang aku nak!

Sekarang siapa cakap semua benda pun ada di hujung jari aku sekeh-sekeh dia, hmph. :(

Semua perenggan pun nak ada ':(' apa kes? Three words. Aku Tak Emo.
.
.
Percaya, lah. :)

Anyway. Aku nak berterima kasih kat semua lapan orang student Alexandrian termasuk Nabihah (kangen lagi, hak hak) yang tumpang tidur di rumah kitorang malam kelmarin sebab kalau diorang tak ada, kitorang enam orang sehousemates ni macam takkan ada chance nak buat memori indah bersama, ececeh.

Macam fun sangat semua enam orang sumbat dalam satu bilik sambil mentengok cerita hantu. Aku yang lemah semangat ni pun ikut sekali tengok Ju On: Final dengan Shutter versi Thailand. Menjerit secara berleluasa tanpa amaran memang takyah cakap la en.

Aku dah standby selimut dengan teddy bear kesayangan dekat tepi awal-awal. Before hantu tu keluarkan diri lagi aku dah selubung muka lepas tu mulut tak henti-henti "Astarghfirullah hal'azim... Astarghfirullah ha'azim... Ya Allah... Ya Allah..." lepas tu kena bahan dengan Chitah T__T (with laughter, of course! Haha)

Gle fun dan menyeronokkan perasaan jugak lah en, I tell you. Tiga orang tidur katil Bella; aku, Chitah, Bella. Lagi tiga orang tidur katil Husna; Echa, Syifa, Husna. Habis je cerita Ju On, kitorang bantai tengok We Got Married versi Kim Hyung Joong oppa. ♥ He's just plainly adorable, hihi. Saranghae! *loves*

Oyya, ayahanda dah menempah tiket flight pulang untuk anakandanya yang seorang iniiiiiiiiiii. Menggeletar kau, jantung aku ni sampai tekan keyboard huruf 'i' macam taknak berhenti, haha. So the date is set. I'll be home by 30th of June. :)

Seriously can't wait, lah! xD *Tetiba hyper en, tu lah aku dah cakap dah Aku Tak Emo. :p

By the way, alang alang aku dah boleh bermesra dengan belog ni untuk masa yang agak lama malam ni, aku nak share something yang aku rasa jauuuuuuuh kat base jantung aku ni hah. Tak mushy mushy sangat sebab apa yang aku rasa pun indescribable so aku pun macam pening nak luah macam mana so baca je lah. :)
.
.

Aku tak patut rasa apa-apa bila dia cerita tentang dia. (Dia dan dia, dua orang yang berbeza). Tapi sebab aku bukan boleh control apa yang aku rasa pada dia. Dia pun tak tahu apa-apa tentang aku dan dia jadi kenapa aku yang nak kena stress stress fikir probabilities untuk itu dan ini, sedangkan dulu dulu aku yang banyak support dia dan dia.

Pening la macam niii. Serius cakap, aku tak suka. Kenapa dia buat macam tu dekat dia? Dia nak bagi aku rasa apa sebenarnya? Sakit hati? Cemburu? Oh dia silap besar lah macam tu sebab dia sebahagian daripada hidup aku. Aku kenal dia dari aku kecik kot takkan ada apa yang dia boleh buat untuk pisahkan hubungan aku dengan dia.

Aku sayang dia lebih daripada dia.

Jadi... apa masalah aku sebenarnya?
Sighs.

Dah lah, Nuha. Aku rasa kau patut berhenti.
Now is not the right time.
Banyak lagi benda yang boleh kau kejar.
Tinggalkan dia. Lenyapkan dia.
Tenggelamkan dia dalam imaginasi kau.
Aku tahu kau boleh.
Kerana kau cahaya aku.
:)

8 comments:

shadah..♥ said...

wah, nuha nk balik sini!
can't wait 4 yur return.

Syida Shukor said...

aww siapakah ? (:

lumut said...

adeh byk sgt dia..susah nak faham..
kau nak balik mesia ker?blaja overc?nak ikut balik..best gile ayah kau siap tolong book tix..hmm

nhmnrh said...

inda

ngahahhaa, tak sbarnya wehhh nak balik ! :D

nhmnrh said...

syidasyukor

hehehhe. :)

dia seorang perempuan.
dia seorang lelaki.

xD

nhmnrh said...

lumut

mmg tknak bg faham nnti bahaya. :p
err, ya study oversea & ya nak balik Msia.
abah yg insist nk book kan.
:)

syarifah radiah ibrahim said...

wah wah excited nyer nuha nak balik. huhu~

dia dan dia.
dah agak mereka berlainan jantina. theheh~

nhmnrh said...

kak radiah

waaah~ mmg excited gleeee! :D

hehe, kak radiah ni terror laaa. *tabik sket.