Friday, March 19, 2010

unpredictable occasions.

Baru selesai menyambut birthday housemate terchenta. ♥ Nur Khaleda Aishah is now officially 19 (Kalau ikut waktu Malaysia, heheheh). Err, yang pasti gambar di atas tak ada kaitan dengan sambutan kitorang, hihi. Semua gambar ada di tangan pemegang dslr. -.-" Huhu, sedih sekali.

So basically rancangan kitorang hampir punah malam tadi tapi nasib baik dapat reconstruct balik, heheh. Itupun lepas habis kuliah tadi dan lepas berpakat dengan kawan kepada kawan Echa yang semuanya datang daripada Alex ke Mansoura ni untuk bersantai.

Tempat pilihan, KFC idamanku selalu. Not, haha !

It was simple but I hope it was a sweet celebration to you, penguiin. ♥ Sorry we didnt plan it more smoothly penuh drama ke ape, just main redah macam tu je, huhu. So yea, Happy 19th Birthday, homey! xD May you will always be showered by Allah's blessings, insyaAllah.

.
.
.

Err, perenggan di atas telah aku cakarkan pada malam semalam tapi tertunggak dek kedatangan my best friend forever; Nabihah Mohd. Hashim yang datang daripada Alexandria secara mengejut dengan lagi 7 orang rakan beliau, huh huh.

:) Kangan gle dengan awaaak, Nabihah ! Thankyou sebab sudi jugak tidur rumah kita walaupun mula-mula korang segan, hihi.

Lots of things to tell tapi I have lots of things to do too, sighs. Rasa berat pulak nak tinggalkan cakaran tergantung tak bertali macam ni oh damn sangat kesian tapi objective cases yang tertunggak macam lebih penting melebihi segalanya. :) Kalian mengerti kaan?

Makasih, yach. ;)

4 comments:

ada. said...

eh eh. name kawan awak dengan name kite same laa. :)

nhmnrh said...

eh ya kee. nama dia nabihah jugaaak?
:O

syarifah radiah ibrahim said...

manisnya ukhuwwah.
:)

nhmnrh said...

kak radiah

terima kasiiiih, :D