Thursday, March 11, 2010

A Birthday Wish. :)

Memandangkan sekarang ni dunia cyber maju lagi serba canggih, aku nak wish seseorang dekat blog aku ni walaupun probability dia untuk bukak blog aku ni adalah sifar sama sekali. HAHA. A birthday wish to someone important, if you ask me.

Seseorang yang dah bersama aku selama 15 tahun... Uih, lama tu. Setia betul. :D Someone yang sanggup menyamar jadi abang aku lepas tu jerit "Adiiiik! Adik nak beli ape? Cepat abang belikan," kat kedai runcit. HAHHAA Geli bila aku ingat balik. :'D Dan kadang-kadang sanggup pulak menyamar jadi boyfriend aku tanpa hirau market dia menjunam jatuh ke apa, hehehe.

Thank you and I'm sorry for everything to...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Beliau.
Muhammad Afnan.
Happy 15th Birthday to you, my little brother. :)
Only God knows how much I missed the quarrels I had with you. Haha. ♥
May Allah always showers you with His blessings.
And Good Luck for your PMR, jangan main-main heh! Kakak lepuk kang. :p

Anyway.

Aku tengah berada dalam keadaan yang sedang terkejut laksana beruk sekarang. Macam mana lah aku tak terkejut kalau tiba-tiba aku membukak akaun Myspace yang berkurun lama aku tak bukak tu, aku jumpa gambar kat atas tu. Perghh, baru enam bulan akak takde, rambut kamu dah panjang ye Nan. -.-"

I was like, "Whaaaaat? Asal adik aku dah hensem sampai macam niii? Apsal rambut kau macam niii hahhh?! Kenapa dah makin kurusss diet ape niiii?"

Tengok, tengok. Macam kesian sangat aku dah menggelupur depan laptop ni tadi mentengok adik sendiri, T___T Huhuhu. Tak pe lah, aku pun bahagia je tengok adik aku dah hensem macam ni sekali, HAHA *Ayat penyedap hati. :p

Lots of Love, kakakmu yang jauh lah jugak ni hah. :D

4 comments:

arelynn said...

nunu ...
is taht ur kitty ?
sungguh cumel ...;p

Nurulhana2000 said...

Afnan dah slim skrg Nuha. Abah dah beli treadmill untuk afnan exercise everyday for preparation nak masuk RMC (royal military college). Biar tough, kata abah. Adik kamu tu ringan tulang bila abah suruh sbb dia tau akan sentiasa ada ganjaran menanti. Tapi bila umi suruh liat la sikit...maklumla kerja amal hehehe..

nhmnrh said...

kak alin

hohoho not mine. :D pakcik flickr punye, hehehhe.

nhmnrh said...

umi

HUAAAA JELES JELESSSS. Ni yg nk join Pak Usu punya HerbaLife neh,, hahahha.