Friday, February 19, 2010

just my luck.

Assalamualaikum wbt.

Okaaay I've made my first Vlog ! :D But, unfortunately I will not post it here. Not now, I guess. Sebab macam tak appropriate and tak kena pada masanya so we will see when the right time comes la eh? Heheh. Sorry to Qu and Inda for making a false hope to you guys. :(

By the way, I found this lovely quote from a friend of mine, Kaiyisah.

Have you ever been in love? Horrible, isn't it? It makes you so vulnerable. It opens your chest and it opens up your heart and it means that someone can get inside you and mess you up!

Unbelievably true, I must say. So I hereby, declare to myself that I will not involve in anything that relates to please-take-my-heart-and-I-will-devote-myself-to-you-forever thing-y or whatsoever. I definitely will not make myself vulnerable by any chance. -.-" Bahahah. As if la kan.

Anyway, tadi aku pergi jumpa Farhan dekat kedai jus dengan Chitah. :) I was actually asking him for a favor je pun untuk dapatkan slide doctors semester 2 since he is now in semester 4, hehe. So... I thought he would bring his laptop with him bila ajak jumpa tu sekali dia bawak kitorang pergi blok dia. Point yang aku nak cakap kat sini, TERIMA KASIH GLE kat beliau sebab bukan setakat slide doctor sem 2 je dia bagi, sem 3 sekali pun ada. :D

Seingat aku la, dah banyak dah budi yang Farhan ni tabur pada kitorang sehousemate. :) Aku pun tak ada benda nak bagi pada dia. Hanya Allah je dapat balas jasa beliau, hehe.

1 comment:

Nurulhana2000 said...

Pertolongan yang ikhlas tidak memerlukan balasan sayang...ditakuti pemberian ikhlas sebagai pernyataan terima kasih tersalah diertikan..walau pun mungkin bukan dari yang menghulurkan pertolongan tapi mungkin dari orang yang memerhatikan.

Nuha juga tentu tak expect orang lain memberi balasan atas pertolongan ikhlas yang Nuha berikan. Kepuasan yg kita rasa kerana dapat membantu orang lain sebenarnya sudah cukup sebagai hadiah buat diri orang yang suka membantu.