Wednesday, February 17, 2010

been there, done that.

Assalamualaikum wbt.

Perasaan yang aku dah lama buang jauh-jauh tiba-tiba datang balik. Hmph. Ini tahun lepas punya cerita. Aku baru lepas membukak entry-entry lama masa zaman awal aku mencakar di blog ni. Rasa macam... EWWW APESAL AKU TULIS BENDA NI MACAM NIIII WAAAA MALUNYAAAA. Ye, aku rasa macam tu sampai rasa kalau boleh private kan entry aku yang lama-lama tu, aku dah buat dah semalam.

Agak agak kau pernah tak rasa macam ni?
Ke aku sorang je manusia yang berupa alien kat sini? -.-"

Kejap. Perasaan yang aku dah lama buang tu bukan perasaan malu, tau. This is a completely different story. Rasa macam kena tikam-tikam, rasa macam kena tipu secara bersegi, semualah perasaan yang tak baik tu. Tapi bila fikir balik apesal kah aku yang macam setupid gle !

Semua salah aku kot.

Aku yang fikir 'benda tu' forever. Macam masa tu kononnya 'benda tu' lain daripada yang lain. Kalau Nas bagi kata gandi diri AXB, aku nak bagi PXB. P for Psycho. HAHAHA. Tak, bukan aku yang psycho sekarang. -.-" Okay tiba-tiba aku rasa Nas sorang je boleh faham apa isi kandungan entri ni, hehe. *Sebab you invented the terms, kan Nas? ;)

Serius. Kenapa aku boleh percaya yang PXB tu innocent dulu. Macam betullah yang PXB sangat suci lagi murni (NAK TERMUNTAH AKU TAU TAK?!). Dan konon PXB tu dah nak sampai ajal so semua orang kena take care and I thought bila PXB cakap "Jangan bagitahu sesiapa even mak", I was the lucky person to be told the secret but... it turned out aku yang kena tipu hidup-hidup.

Serius lah, aku tak pernah mintak PXB kena langgar lori atau merana sampai tua sebab buat macam tu sekali tapi bila fikir balik, I was being too nice that it hurts bloody much. Come on lah. PXB patut confront aku depan-depan cakap apa dia tak puas hati bukannya pergi keluar tengok wayang ! Lepas tu berlagak macam sangat naif kononnya semua salah aku. What the heels..?

Lepas tu konon sanggup ignore jambatan yang baru nak pasang pasak dia dan nak tampal balik jambatan yang dah roboh. In your dreams, lah wei. Kau nak tampal jambatan pakai apa? Gam Uhu? Gam Gajah? Heh. Aku cuma harap sekarang PXB pergi jalankan hidup baik-baik jangan kacau hidup aku lagi dan berlagak macam baik tanya aku sihat ke tak. Blergh. You're such an imposter !

I don't need this kind of people in my life. Fullstop.

Mintak sorry. Entri ni ditulis bukan dengan tujuan untuk aku burukkan PXB atau sesiapa yang terlibat dan bagi anda yang tak tahu kisah sebenar, simpan komen dalam hati ya. :) Aku cuma rasa aku perlu luahkan kat sini sebab aku nak berpesan pada diri aku. To myself of tomorrow.

1 comment:

Qisha said...

sudah simpan komen dalam hati:)