Monday, January 25, 2010

aku cuma ingin menulis #4

Assalamualaikum wbt.

Perasaan aku rasa sangat tak stabil sekarang. Bukan setakat perasaan tapi semua lah semua. Badan, hati, kepala, etc etc. Maka sila jangan tegur aku buat masa ini. Lepas habis final kau boleh tegur aku balik ajak berjimba ke gossip-an ke apa ke I do not care. Tapi bukan sekarang !

Kalau kau salah cakap depan muka aku, mungkin tak sampai sesaatpun muka kau dah biru kehijauan ditengking dek yours truly. Masa tu jangan kata aku tak bagi kau amaran. Dan jangan pulak nak salahkan aku. INI SEMUA FINALS PUNYA PASAL.

Dah tengok betapa garang dan buasnya aku?
Heh. Ini belum apa-apa lagi ni ! Kau tak tengok aku ubah diri jadi lioness lagi !
Ada berani ?!

Okaaaay. Mungkin aku patut pergi ambik air wudhu' sekarang -.-"

1 comment:

Hidayah Baik said...

hahaha wah nuha! :D
your first final? bila habis? :D