Tuesday, December 1, 2009

tears of joy;

*Do click for a larger view, perhaps*.

Okkay I jumpa status neh bila membukak Facebook sekejap tadi. Status dipost oleh adik tersayang yang berumur TUJUH tahun; Muhammad Aiman. Sumpah terharu sekali. :') I love you banyak-banyak, dik. Dulu waktu ada di Malaysia rutin di pagi hari adalah mencari budak kacak ni. Cari untuk peluk dan cium dia OhSangatRindu T_____T.

Malam-malam terakhir sebelum terbang ke Mesir sini, air mata macam berlinang sederas sungai dan hati pun macam resah gelisah bak kena salai panggang bagai (IT RHYMES) bila fikir lepas ni satu tahun I tak boleh paksa dia untuk peluk dan cium kakak sulung dia neh. Agak sebak dan tragis di situ. Sekarang fikir pun masih rasa sebak sayu semua T_____T.

Ergh, I MISS YOU SO MUCH, ADIK ! :'( Tahun depan kita jumpa, ya? :*

P/s: How about the Nile Cruise experienced you may ask? ONE WORD. Scary. HAHA, I'll get to that in upcoming entry. :)

8 comments:

Fasya said...

awww :)
how internet connects us :)
be strong nuha, be strong X)
love ya !

xoxo

~ a for ana ~ said...

be strong!

☺[ai][sUmi]☺Chan said...

bila jumpa mesti tgk2 adik dah besar.. i miss my late lil bro~

Nurulhana2000 said...

Don't worry Nua, Aiman remembers you..Next year Aiman kelas 2 Zuhrah la Nua..coz Nua takde nak ajar dia...

nhmnrh said...

fasya

thankyou so much, babe :')

love ya too!

xoxoxo

nhmnrh said...

aisumi

betul3! :'(
awww. be strong jugak, sis. :)

nhmnrh said...

ana

terima kasih :')

nhmnrh said...

umi

hehehe. glad to hear that.

alaaa aiman turun kelas keee? :(( haih. dia dpt nombor berapeeee?