Thursday, December 10, 2009

simply irresistable;

JUAN ALFONSO BAPTISTA ♥♥

Picture credit to Google, (of course) since I seem cannot stop myself from google-ing him T___T Err, dah lama tak buat entry tentang "kesukaan saya" macam ni kan, HIHI. Hari ni biar I lepas gian sekejap mentang-mentang baru dapat case pasal HEART. :) I heart heart. HAHA. EKAU GILO?

Beliau sumpah sangat HOT. Err, baik anda jangan pergi Google dia. Jangan, I cakap. Janganlah weh T__T. I cakap ni demi kebaikan kita bersama (ewah). Tak, betul ni. Kalau anda nak Google jugak, terserah. Tapi sila lah mengucap berbanyak kali selepas itu. Bukan anda akan rasa dia saja HOT, tapi dengan anda-anda sekali akan kepanasan di depan komputer anda tu hah. Serius tak tipu.

Kepada sesiapa yang mengalami musim WINTER sekarang (like me) bolehlah pergi Google beliau kalau nak 'kepanasan' tersebut. :P Hayyoh apa aku neh mengajak orang mentengok benda-benda macam tu DAH DAH SCRATCH ALL THAT RUBBISH. :/ Mintak sorry banyak-banyak. Otak yang dah kepenatan membuat research memang macam neh, dia perlu bantuan sikit T___T

But hey, I wont take my words on Juan, though. Memang tak berhenti kot Google tambah cari video drama dia di YouTube semua semalam, pergi tanya housemates I semua sana if you don't have a faith in me (ecece). I siap pergi post kat Facebook lagi lepas tu tahukah ayahanda membalas apa?

"Rosak anak aku......"
Tak boleh blah xD

4 comments:

shdah..♥ said...

nuha ni...
d'sbbkn kau ltk gmbr tu, aku dah start rindu telenovela dye!
thn lps, minat gile dye!
hensem giler!

ellenyna said...

Juan.
tak tahu la cite ape dia berlakon. hehe

Nurulhana2000 said...

Udah le tu...lupakan saja jejaka ni...hohoho..

nhmnrh said...

umi

heheheh