Thursday, December 24, 2009

once again, i blew it.

Assalamualikum wbt. :)
You are my sunshine, my only sunshine,
You make me happy, when skies are gray,
You'll never know dear, how much I LOVE YOU,
Please don't take my sunshine away...

Kenapa bila aku dah nak hampir capai impian dan target aku, dengan sewenangnya aku pergi musnahkan balik? Sumpah sekarang rasa nak pergi lari laju-laju lepas tu langgar dinding biar badan melantun balik ke tanah. T__T. Well, aku macam biasa. Over drama biar gempak buatnya tidak. HAHAHAH. *Malu. Tapi serius niiii. Seriuuuuusss! (See how serious I am now?)

Aku dah blend, dah boleh melawak semua dengan dia tapi I blew it. Just like that. Apa masalah aku ni sebenarnya someone tolong bagitau!? Kalau 'ter' aku boleh maafkan diri sendiri tau tapi ini dah banyak kali dah weh dari dulu lagi zaman aku sekolah, aku pun dah tak tau nak cakap apa dah. Masalahnya kat sini, aku sengaja tau. SE. NGA. JA.

Agaknya aku ni jenis yang tak boleh tengok diri sendiri happy. (APEKAH?) Lepas tu kerja nak test test orang je mahu tak kena kat aku balik kan. Tapi sumpah tak nak end up jadi macam ni tak naaaak.

Kenapa dia dah jadi lain lepas malam tu? Sebab malam tu aku jeling dia ke so dia ingat aku benci dia? Ke sebab malam tu aku tenung dia non-stop sampai dia kena menyorok belakang kawan dia? Kenapa dia dah lain? Kenapaaaa? Kenapa bila nak sesuatu dia dah tak tanya aku? Kenapa dia mintak kat orang lain? Kan selalu dia tanya aku? Kenapa weh kenapaa?

I am not jealous, thank you very much.

Cuma aku terasa! Ni bila aku bertentang mata dengan dia pun dia dah tak senyum dah, pandang aku pun tak nak, nasib baik tadi dia tegur aku kat kedai tu kalau taaaak... mesti dah makin hebat spekulasi yang aku buat tentang perubahan drastik 240 darjah dia ni.

Wehhh, aku nak senyuman kau baliiiik. You are (more or less) my sunshine, do you hear me? Aku cakap macam tu untuk pujuk kau, boleh? Haha. xD Please please? Aku tak mintak lebih. I just wanted your smile to brighten up my lousy day. :)

Kau kaaan kawan aku yang paling kacak, haha. *Ikhlas sangat dah ni.

4 comments:

Nurulhana2000 said...

mungkin dia cuma mahu menjaga hatinya...agar tidak terluka di kemudian hari....

nsqn said...

chaiyok ganbatte usaha :)

Fasya said...

it's hard when he makes you speculate alot of things -__-'
it feels like you wanna blow up X)
don't worry sayang, truth is not far.
it'll reveal itself ;)
be patient, and you'll be grant a wish :P

xoxo

violetless said...

adakah org farewell mlm tu??

nuha..maybe u just wanna test but awk tak tau yang awk nya test tu sangat susah tuk dijawab...

maybe je ye..maybe..u know better..

sangat2 tggu entry baru daripada awk..