Saturday, December 19, 2009

matlamat tercapai.

Assalamualaikum wbt & selamat pagi (kepada rakyat Egypt sekaliannya, HAHA).

See how in a GOOD mood i am? Pagi-pagi lagi dah gelak. Hihi. Andd yeah, sekarang in Egypt masih pagi. Thanks to my cousin yang kejutkan pukul 6.30 tadi, I am now ready to rise and shine xD Okaaaay apasal happy sangat neh?

I do not know. -.-"

Maybe I just simply happen to woke at the right side of the bed. Oh well, katil ku cuma boleh bangun dari satu arah je sebab terhimpit dengan dinding. Adoi. What exactly my point by saying this? I do not know. :P

Sekarang nak bagitau kenapa rasa sangat light and almost flying in the air. Err, objektif case 8 yang aku sok sek sok sek tak tau nak buat macam mana semalam tu Alhamdulillah, dah berjaya disiapkan tepat jam 11.26 malam tadi. Terus aku print tak tangguh-tangguh lagi dah. Malas. Maka hari ini aku boleh merehatkan otak setelah dia cramp dan bekerja untuk aku semalam. Hehe. Terima kasih ye otak. Saaaaaayaaaang otaaakk. :*

Serius rasa nak menangis sangat bila dah siap tuuu. :'( Semua beban terasa hilang. Sebab proses hari jumaat semalam adalah sangat menyeksa dan menderitakan. Oh well, aku kan full with random emotions and what not. Can't do anything to change that.

Okaaay I seriously gotta go. Pukul 9 pagi nanti ada kuliah pasal Acid Base Balance by my very own Pbl lecturer; Dr Gamal. *Kalau aku tak online pukul 12 lebih nanti (waktu Egypt), sesiapa tolong cari aku dalam dewan kuliah sebab aku mungkin dah terpengsan ataupun tertidur mendengar kuliah tersebut. Haih. Be positive, Nuha. Come on.

:) Oh Dr Gamal... yang cute, I'll try not to fall asleep. I'LL TRY. *wink.

Bolehlah tengok movie hari ni. xD Hihi. Harry Potter and the Half-Blood Prince. Wuuuu~ tak sabar.

1 comment:

Nurulhana2000 said...

Good Nua,...treat yourself once you have accomplished something. Keep the motivation going.