Tuesday, December 22, 2009

ini untuk emak.

Assalamualaikum wbt. :)

Err, ya. Entri kali ni ditujukan kepada emak yang berada nun jauh di tanah air sana tak macam emak Cuna yang dah pun ada kat sini sejak tempoh hari T__T Sebak di situ. Serius aku emo lagi on the way nak ke cairo hari tu tapi tak payah lah cerita sekarang that is not my point on this particular entry, ini kan untuk emak. Hehe. So mari kita happy sikit.

Hmph.

Tak banyak nak cakap tapi nak tunjukkan buku yang Nua beli haritu mi. Hehehehe. Ada dua je baru beli satu lagi Physiology tak ada stok. Mungkin dalam minggu ni baru sampai. :D *Tapi tau je lah orang arab neh macam mana. "Esok" dia bersamaan tiga hari kita. Hmph. :(
P/s: Parcel dari Malaysia sudah sampai. Weee. Seronokkk. :))

2 comments:

|munira| said...

gray's anatomy..mna best dengan grey's?haha

Nurulhana2000 said...

Sorry Nua, baru sempat baca malam ni entry ni..laptop umi punya pasal la ni... Pasal buku duit jgn berkira ok..it is a necessity!