Friday, December 18, 2009

aku cuma ingin menulis.

Assalamualaikum wbt & selamat lah segalanya.

Aku tak harap orang akan baca apa yang aku tulis kali ni because aku tengah stress sebenarnya sebab tu terkeluar ayat power. -.-" Okay dah dah. Jantung sekarang tengah cramp out of the stress-ness. Atau macam lagi best kalau cakap My Heart Had A Brain Freeze. Okay itu tajuk lagu shut up la Nuha. Haih.

Hari ni rasa down sangat tak tahu kenapp.... .
Kejap.......
I think I know why. *sighs.

HARI NI HARI JUMAAT KENAPA BOLEH LUPA YEH? Today is my i-always-emo-and-listening-to-sad-songs day. Ergh. Atau mungkin jugak sebenarnya aku jeles dengan kawan-kawan yang dah ramai rancang nak balik Malaysia on this coming winter break! It was an unintentional punya jealousy, i swear. Lagi-lagi bila one of my housemates' family akan datang ke Egypt this Sunday for a week. Jelesssss. :( But I am happy for you guys, of course. Will not kill anyone for that.

Haih.

Tambah dengan case ke 8 minggu ni punyalah horror untuk aku. Pasal lung! I mean, nak start dari mana weh? Apa yang kena tulis? Apa yang perlu apa yang tak? Mencapai piawaian objektif ke tak? Damn. Aku serius tengah serabut dan menggelupur kat sini. T__T Dah lah nak kena siapkan all the objectives before this sunday sebab nak pergi Cairo temankan my housemates tu ambil parents dia (ini kerelaan sendiri yang nak pergi Cairo tiada sebarang paksaan).

Maaaaaaak! Stressnya akuu tapi tetap takkan makan pil caffox tu nanti dah addicted payah -.-" You'll never know, bebeh. Dahlah petang ni turn aku masak nak masak apa nak masak apa? Cadangan? Tak apalah, lambat. :P Dah ada dah idea nak masak apa tapi nak kena korek resepi dulu, hohoho. Wish me Happy Cooking. Pleaaaase?

Dann apsal surrounding aku makin lama makin tak best? I mean, sekarang ni dengar bising sikit je hati aku dah menggelupur. Atas bising, dalam bising, luar bising! I can't cope with this anymore. Kot. Haih. Sekarang tiap-tiap malam sebelum tidur aku jerit nak pindaaaaaaaahh rumaaaaahh! -.-" I NEED A PROPER ENVIRONMENT AND SPACE. Ini nak belajar pun tempat terhad aku dah sangat stress di sini tolonggg.

To my dearly housemates; Syifa, Chitah, Cuna, Belle and darling Penguin, kalau baca ni jangan pandai-pandai terasa aku ketuk karang! Rasa nak move out seriously tak ada kena mengena dengan korang langsung (you guys are the best and I could not ask for anyone else as a matter of fact). Its just that I can't cope with all these noises weh. Rasa nak pergi rumah baba tu salotape kaki badan tangan anak dia. Kalau boleh dengan mulut-mulut orang kat bawah ni aku nak salotape sekali.

Okaaaaay. Dah tak nak cakap banyak objektif dah lambai-lambai suruh fokus balik. Fokus Nuha, FOKUS. :) I can do this and I am going to finish it. InsyaAllah.

P/s: I am currently at my worst. And if you can't accept that, it literally means that you don't deserve me at my best. Faham tak ni? I hope you do. Aku malas nak ulang banyak kali. Heh.

2 comments:

hey huns; said...

awwwhhh nuha i understand how you feel. sabar ye ? i've been going through the same thing too. think positive out of everything. keep optimism at its best. InsyAllah everything will be fine. :) figure this, with so many things happening at once, you'll start to learn to appreciate time even more and will use it wisely. thus, you'll tend to do your work faster and effectively. hehe :)

nhmnrh said...

hani

awwww :')
thankyou so much, dear hani.
realy really appreciate it ;)