Sunday, December 27, 2009

aku cuma ingin menulis #2.

Assalamualaikum wbt. :)

Rindu la sama kamu. *ditujukan kepada Bieyto si blog kacak, hihi. Hari-hari aku bukak kot blog ni tapi setiap kali tu jugaklah aku cuma mampu pandang butang tab New Post tu. Hallamak, sedihnya bunyi. T__T Bukan aku kerek berlagak taknak update ke apa tapi sumpah, masa tak pernah bagi izin laluan Yang Berhormat (pergh, bajet tengah berdebat macam dulu-dulu kau ye?).

Err, mintak sorry entri tergendala boleh tahan lama sebab one of my housemates fainted in front of the door malam tadi. Situasi sangat cemas. Sort of. Mula-mula ingatkan dia migraine ke, sakit perut ke apa, sekali... rupanya sebab penangan suntikan ubat Mesir. -.-" Gila kuat side effect ubat tu sampaikan my housemate tak sempat nak balik rumah dia dah terhuyung hayang nasib baik ada kakak angkatku yang baik hati, Kak Azyy. ♥

I AM NOT EXAGGERATING AT ANY POINT, thank you.

Hmph. Where are we tadi? Oh ya, sebenarnya nak cakap yang beberapa hari ini pandang je butang New Post tu sebab dah dapat case baru pasal Gastrointestinal Tract yang macam gilaaaaa susah serabut kepala otak semua sampai nak update blog pun hati otak dah cramp. T__T

Oh well, apa-apa pun semua bahan untuk case sudah siap, weee. Kau ingat kalau tak habis case aku nak update blog? Haram, tak.

Oyya, malam tadi dah berjaya membuat Surprised Birthday Party (not a party, to be truth) my beloved cousin, Syifa. Memang agak teruklah dia dikerjakan sampai tahap nak menangis dah sebab kena marah dengan kitorang, huhu. Mintak sorry. Sekali bila kitorang nyanyi lagu Happy Birthday je dia menjerit terus masuk bilik jerit MALUUUU MALUUUUU! hahah. xD

Semoga panjang umur dan murah rezeki ye, sepupu! ;) Sila matured, eceh. Love you, xox.

Sebenarnya otak dah sangat blank sekarang sebab baru bangun dari pengsan. Like seriously. Entah macam mana jalan balik rumah pun aku tak da tau. Haih, ajaib ajaib! Thanks to my cousin sebab papahkan, hehehe. Bangun-bangun tengok ada atas katil mana lah aku tak terkejut, kan. Haiyyoh.

Em em. Okaaaylah. Nak study untuk Pbl session esok!

2 comments:

Amir Naseem said...

pandai ek kne kan org hahaha XD

Nurulhana2000 said...

Larat ke syifa papah Nua? Naik tangga lak tu... Take good care of yourself sayang.