Monday, November 23, 2009

practical session.

Kuliyyah Tib (Fakulti Perubatan) kami. Eceh, kami. :P

Memandangkan pagi tadi aku dan Syifa terlebih rajin (padahal sebenarnya nak MENCUTIKAN diri pada hari Rabu, HAHAHA), kitorang pun pergi kelas praktikal Division A sedangkan kitorang yang Division B ni patut berpraktikal pada hari Rabu pagi. Alahai, tak ada beza pun pergi Division A ke B kerna apa yang dibelajar pun semuanya sama... . Maka biarkanlah aku. Apekaah? -.-"

Oh well. Maksud mencutikan diri bukannya aku ponteng ke apa lah sila jangan salah faham (ini warning). Cuti Hari Raja Korban (nak balik Malaysia boleh...? T___T HAHAMENGADAKAU) akan mula pada hari Khamis kalau aku pergi kelas praktikal pada hari Rabu. Tapi aku dah boleh mula bercuti hari Rabu sekarang ni memandangkan aku dah pergi ke kelas praktikal pagi tadi (weeehooo). See the difference now? Heh.

Doktor praktikal tadi sangat cantik dan hot, HAHA tak boleh blah cakap macam ni tapi serius. Mana engkau nak cari doktor praktikal yang pakai high heel boots knee length (nama dia berterabur kottt tapi like I care only) masa mengajar? Cakaap sikit. First time aku tengok dia aku ternganga okay, HAHA.

Sangat beruntung pergi First Hour (satu batch terbahagi kepada dua division. Satu division dibahagi lagi kepada First Hour dan Second Hour untuk praktikal. Complicated much? :/) yang bermula pada jam 8 pagi kerna majoriti macam pilih pergi second hour yang pukul 9 sebab pukul 8 macam awal sangat kot? Ada sesiapa yang willing to answer? HEHE.

Dahlah ada 12 orang je yang berpraktikal maka kami pun mentangkap gambar la apa lagi kaaan :P
Abaikan lelaki yang 'bajet' dibelakang. I would die instantly if he happens to read my blog T____T

The effect of temperature and pH on a substrate with the help of enzyme Renin as the catalyst. Hambik kau.

Mixture dalam test tube tu serius bau wangi macam gula melaka ke apatah.

Group lain. Okkay tak payah explain. Waaa kejamnya, HAHAHAHA


So far praktikal semuanya best-best belaka ! :D Seronok, seronok. Okkay aku terpaksa berkejaran untuk bersiap sekarang sebab nak pergi menjalankan misi surprise birthday party untuk seorang housemate. Harap berjaya la wei *fingers crossed*.

4 comments:

Abd Hakim said...

Nuha, dah cuti panjang tu bleh buat nasi impit! Kalu yang adabi xde gi beli plastic clear yg umi slalu buat tapau makanan n letak daging ayam udang utk storage tu. Fill half ngan beras n staple hujung untuk seal. Tebuk lubang pakai garpu. Rebus 4 jam pas tu sure jadi nasi impat @ ketupat Mansura. Kalu xreti gak buat gi la mengendeng kat senior.....

nhmnrh said...

abah

hehe, mmg da cadang nk buat nasi impit pun bah tp tak tau bila, hehehe.

insyaAllah kitorang try buat :))

Nurulhana2000 said...

dah siap nanti ambil gambar and share ek...

Ada ke housemate yg pandai masak kuah kacang and rendang ayam ke..

baby said...

eh eh. pic bwh sekali tu ku izzati kannnn???