Monday, November 9, 2009

perutusan dari Mansoura.

Dear Bieyto (dah lama tak sebut ni RINDU, haha).

Err, dah berapa hari tak mencakar engkau ni hah? *Garu kepala. Tak kesah lah heh kerna aku bukan sengaja tak nak mencakar tapi masa yang ada memang aku peruntukkan sehabisnya untuk mensempurnakan kes untuk minggu keempat dan kes tersebut telah selamat di present pagi tadi WEEHUU.

Habis je kelas PBL tadi memang beban macam diangkat dari bahu :O I knoww right. It was THAT bad. Minggu ni walaupun objektif kes macam sikit tapi pecahan objektif dia macam sakit lah jugak nak menyiapkannya T___T. No no, I tak mintak dikesiankan. Cukuplah engkau cakap I pity you. HAHAHA. Boleh gelak kalau teringin.

Beberapa hari ni macam banyak benda yang berlaku dan banyak benda nak dicakapkan tapi tak tercakap. Ini perkara biasa. Kontroversi tentang kami student Malaysia di Mesir ni dan macam-macam lagi I do not want to elaborate further on this. Tak pasal-pasal engkau ni Bieyto, dari blog peribadi terus jadi blog kontroversi. Pergh, tak rela I. Sumpah tak rela. Kita dah setahun lebih bersama (ececeh).

Oh oh. Printer yang dibeli daripada syarikat Abang Arab Kacak akan dijual bila-bila masa dari sekarang. Tak sanggup aku nak membuat pelaburan yang tak berapa nak berbaloi. Memang pengajaran habis la ni. Maka, selamat tinggal AAK. Mungkin aku tidak akan rindu pada beliau (diulangi, MUNGKIN). Andd tadi sudah mensurvey printer baru. Harga lebih kurang sama, jenama HP ! :D Ink pun senang nak cari memang berlambak so I hope there will be no more problem regarding that. Again.

Updates;
Tadi lepas PBL sebelum Medical Term ada sesuatu telah terjadi. Kuch Kuch Hota Hei. HIHIHI. Oh, semestinya berkaitan dengan si dia ! :)

Kalau dah suka, cakap je lah. HAHAHAHAHAHAHAH. Kan senang kalau hidup ni boleh senang macam tu. Haih.

2 comments:

Nurulhana2000 said...

Betul la tu sayang. Kalau dah suka cakap je la..tapi kenalah sanggup tanggung consequencesnya...cakap suka sebagai kawan apa salahnya..hadis Rasulullah saw pun ada sebut, kalau kita suka kat seseorang tu, beritahulah dia...tapi umi rasakan, biarlah setia pada yang satu..kan. Tapi lagi bagus kalau kita tak terikat biar boleh berkawan dengan semua orang. You are still young and fresh dear, you have a lot to explore, to experience and to learn. All the best!

Love,
Umi

nhmnrh said...

umi

hehe,thans a lot, mii ♥