Wednesday, November 25, 2009

i'm on leave;

Sesi ber-window shopping setelah habis kuliah semalam ! Serius banyak baju lawaaa I dah rambang mata -.-" Harga pun cantik sekali, of course. HAHA.

Pertama sekali nak cakap thank you to my new followers. :) Terima kasih sangatsangat ya. Saya sangat terharu di sini *lap air mata*. Okkay dah dah.

HAHA, sekarang I sedang lagi ber-lagho-an di depan komputer. Membuka segala website yang ada like there's no tomorrow (Huh?). Aih, tak adalah sampai macam tu sekali weh. Menghadap komputer ni pun nota tentang Haemophilia daripada kes ke-lima masih berada di tangan. Sumpah I masih sedar yang tinggal kurang daripada dua minggu adalah exam Mid Semester. Oh yesss T______T with tears.

Kenapa macam ada masa nak ber-lagho?

Err, kerna cuti Hari Raya Korban sudah bermula (!) Weee. Dan cuti Raya Korban ni pulak mungkin akan bersambung sekali dengan seminggu study leave which make up almost two weeks of holidays. Memang I patut menari tarian tango sekarang tapi kerna Mid Semester exam bakal menjelma, maka... . (Engkau boleh fikir sendiri maka apa).

Mula-mula cadangnya Raya Korban kali neh mahu disambut bersama saudara-mara (yang tak pernah berjumpa walau sekali kerna mereka asal Brunei dan Singapura) di Cairo. Ramai weh nak travel Cairo I am so jealous :( Apalah malangnya nasib kerna imtihan (exam) dah nak dekat, hajat tersebut sudah pun dibatalkan. Kalau tidaak... agaknya sekarang I dan Syifa sudah terkinja-kinja di depan Pyramid Giza, HAHAHA. Apakah punya impian aku mentulis di sini neh?

Oh oh, my bestfriend, Nabihah, mungkin akan datang ke Mansoura daripada Alexandria untuk beraya ! Ya Allah, sumpah tak sabar kott. Cik Biee, rindu kamu. :') Orang di sini is eagerly waiting for you, tahuu. Dah sampai sini kita pergi dating okay? HIHI.

Oh well. Hopefully I will be able to fullfill this holiday with wonderful things and such. NOT just by onlining 24/7 or studying like a nerd, HEHE. Nile Cruise, anyone? Heeeeee.

5 comments:

░♥si lampu neon♥░ said...

comel! ;)

Nurulhana2000 said...

Ada tu blouse cantik2 kat sana Nua? Next time x yah pos la ya..beli kan sana lebih cost effective.

nhmnrh said...

neon

terima kasih. :)

nhmnrh said...

umi

mmg ada yg lawa mi tp smua sleeveless ataupun short sleeve. long sleeve payah nk cari. lps tu harga dia pun smua lawa2. :))

Nurulhana2000 said...

kalau harganya lebih murah kat m'sia pun, bila campur dgn duit pos mungkin jadi lebih mahal..Gmn charge RM59.50 for 1kg. How much is the average price for the blouse kat sana?

Umi dah pos byk dah tu....hopefully cukuplah sampai tahun depan Nua balik cuti...k.