Thursday, November 12, 2009

bahagia macam tak bertempat.

By all means, please read between the lines *Sengih. Anddd jangan lompat kepada persepsi sendiri yadda yadda (It do you no good). Oyya, I really mean it. Ini serius. Walaupun nampak macam tak -.-" Ada keee?

Well, he is basically not my boyfriend, not even close and will never be one either (I guess, HAHAHAHA Gila kau cakap macam ni!?). Tapi aku pun macam tak ada lah sampai nak mentolak dia keluar daripada hidup aku ke apa. Wei lelaki kacak baik hati rajin pandai macam tu siapa berani tolak memang nak kena siku :'( <--- Untuk apa emoticon ni pun aku tak tau, HA HA HA.

It never occured to me that I will write and post something about him. Never. Selalunya zaman di UKM dulu pandang pandang jeling jeling saja bila berjalan bertentangan arah (dah ada gaya macam zaman SBP dulu dah jarak nak bercakap dengan lelaki sampai dua hasta) Sekarang, jangan kata bercakap, kalau discussion tu duduk bertentangan. Ayyok! Haaaa, apa? Apa? *Kening kening. Mula lah tu. Korang memang.

Malam tadi I bad mood (tetiba tukar topik). Sebab musabab dia, itu lain cerita tapi InsyaAllah, tetap akan dikongsi bersama (acececeh). Sebenarnya nak cakap... . Malam tadi I bad mood (okkay dah tahu dah), maka sekarang biar I bahagia sekejap boleh kah? Hati terasa menggebu walaupun dah tau dah antara kami (tak boleh blah guna kata ganti diri 'kami') takkan ada apa-apa.

To that certain someone (no, not you), jangan jeling I setiap kali kita mempandang each other boleh? Seram tahu taaak. Dah lah engkau punya jelingan tu boleh masuk kategori KILLER. Kalau lah tajam, dah banyak kali aku termati-mati di tempat kejadian wei T___T. Sungguh ni I do not bluff. Boleh je gelak kalau nak.

Dialog Pembawa Symptom Bahagia. (WEIINITALEHBLAHHAHAHHAHA)
*Dialog ditulis dengan harapan orang terbabit tidak membaca :/

Him: Nuha, tarikh hari ni berapa?

Me: 12/11.

Him: Esok ada kelas apa eh?

Me: Er... Esok kan jumaat. Cuti. Mana ada kelas.

Him: Hahaha, cakap je lah tak ada kelas.

Me: (-.-")

Him: Pinjam kejap buku nak tengok objektif.

Me: Nah.

Err. Macam disspointing kah dialog kitorang neh? HARHARHAR, nasib lah. Tak ada pun I kata symptom bahagia tersebut berunsur hangat, kan? Korang memang, nak yang hangat jeee, HAHAHAHA. Mintak sorry. Dialog tersebut semacam berciri bahagia kerna semua soalan tersebut ditujukan kepada aku sedangkan kiri kanan dia ada kawan lelaki dia yang dia boleh tanyakan soalan yang sama.

Sekali lagi aku mintak izin; biar lah aku bahagia sekejap heh? :) HAHA, perlu keee mintak izin? -.-"

6 comments:

Fasya said...

a'ha! so there is a continuation from the last story :P :P :P
yes, i'm doing this :P :P

haha

:)

xoxo

nhmnrh said...

fasya

fasyaaaaaaa, this is soooo NOT the same guy !
OMG. i knowwww righttt ;)
so yeah, you can stop using that emoticon :P bahaha.

Qurratu said...

NUHAAAAAAAAAAAAAAA SAPEEEE NIIIIIIIII??
btw, havent seen you for a month oooohh. susahnya nak terserempak!

nhmnrh said...

Qu

HAHAHA MANA BOLEHHH BAGITAU NANTI HABIS SATU MANSOURA TAU SIAPA YANG SUSAHH? :p :p joking, joking. haha.

sama sama :(( nama je satu U satu bandar satu negara tp jarang kottt nak bumped into each other :(

Nurulhana2000 said...

Berbahagialah selamanya sayang, jgn sekejap je.

nhmnrh said...

umi

insyaAllah, mi :')