Thursday, October 8, 2009

terbang tinggi dan jauh.

Macam tak percaya jeee dah boleh online ouh, HIHIHI. Tapi macam yang I dah membagitau di kotak kecil sebelah kanan ni, I telah pergi mencuri line wireless orang lain. Err, mintak sorry banyak-banyak T____T HARAP ANDA MURAH REZEKI BERLIPAT-LIPAT GANDA HENDAKNYA :) Okkay sekarang let me make it up to all of you. Do bear with me. Kalau tak pun engkau pandai-pandai la tahan diri baca satu perenggan satu hari ke supaya tak terasa sangat aku ni tak update blog, HAHA.

Terima kasih sangatsangat to those yang datang hantarkan I ke airport masa nak berangkat tersebut. Abah, Umi, Nenek, Wa, Uncle Yoy, Aunty Nab, Kak Naddie, Abang Faiz, Nur dan adik-adik sekaliannya. I love you guys :') Terharu sekali.

Andd, tolong jangan ingat I "tough" sangat nak pergi belajar jauh-jauh meninggalkan segala yang I ada di Malaysia tercinta sana tu tu tu. Tempat anda tu lah. Awww, rindu Malaysia weh :( Biar I berlaku jujur di sini (ececeh). I menangis bagai nak gila di KLIA tempoh hari jangan tak percaya. Memang meleleh habis air mata macam air terjun dah dia mencurah-curah. Tragis gila kott. Haih.

Nah la ambil semua gambar di KLIA tersebut jadikan tatapan I dah sakit tengkuk dah mentaip sorang-sorang dalam bilik sendiri housemates lain semua mentengok Los And Faun di laptop Bella T____T tsk. Yang lain macam gambar rumah, bilik dan bilik air sebagainya (permintaan Hidayah :P) akan diupdate later okkay. Oyya. Kat sini belum pukul 9 pun weh -.-"

Ini baru turun kereta nak pergi ke balai berlepas :'S

Umi, uwa, yours truly and nenek :))

The cousins cum housemate; Syifa and Nuha. Teeheehee.

Yours truly and darling siblings ♥ Sila lah percaya mata I dah memerah gila waktu ni T___T tsk.

Masuk check in awal gila macam tak sabar nak tinggalkan Malaysia. PADAHAL... hanya Allah je lah yang tahu, kaaan -.-"

Beratur untuk ke kaunter check in. Wuwuwu~

Last picture taken in Malaysia; Husna and yours truly sebelum naik train untuk pergi terminal perlepasan antarabangsa T_____T tsk.

Okkay lain kali I update lagi nanti heh memandangkan sekarang I dah dapat internet secara proper, HIHIHI. Hoyeah hoyeah.

8 comments:

syazana zahidah said...

waaaaaaa;)
its great ure fine there!!
take care!!

Hidayah Baik said...

maneeeee gaambaaaa tandass

nhmnrh said...

syazana

thankyou syazanaaa :))

nhmnrh said...

hidayah

HAHAHA, kena tungguuuuuuuuuuuu :P

green said...

all da best dear..

still lots of ppl who want to be in ur position..

do grab ur chance to the fullest..

nhmnrh said...

green

thankyou sis :))
insyaAllah, i'll do my very best :D

Nurulhana2000 said...

Nuha upload gambar rumah, bilik, dapur, tandas, university, etc byk2 eh, kitaorg nak tgk.

nhmnrh said...

okie dokie. nnti nua try eh :)