Friday, October 23, 2009

si hati manis.

Kalau anda yang dah lama mengikuti blog I atau memang sejak duluuuu mengenali I secara mutual, gerenti lah anda dah tahu yang I memang over sensitif terhadap barangan yang berstatus "Kepunyaan Saya". Maksud dia barang tu milik aku la hoh. I memang sensitif. Menyanyi lagu patriotik di depan pintu dewan kuliah sebelum dibenarkan masuk semalam pun dah nak menitis air mata T____T. Okkay yang itu memang over tapi kenyataan.

I serius jarang nak membagi orang meminjam barang I. Ini pun kenyataan. Maka sesiapa yang I membagi pinjam barangan, sila berasa anda orang yang sangat special dan beruntung. Berbahagialah anda (tiba-tiba -.-"). Tak, ini serius.

Anyway, aku bermasalah nak pinjamkan barang pun from previous experience; orang tak pulangkan barang bila dah pinjam. Lepas tu boleh dia buat saaaardin je bila I mintak. Haih, hangin betul lah ! >:(

Ingat lagi tak yang I macam nak sawan kerna kehilangan nota-nota yang telah dibuat secara berdedikasi (ececeh) hari tu? Err, ya. Nota tersebut I dah dapat balik setelah teringat yang I sebenarnya telah membagi pinjam nota tu kepada seorang kawan, HEHE. The part that I lent her the notes was totally a missing picture :/

I telah dapat balik nota tersebut semalam (yippie). Paling men-shocking-kan adalah bila nota tersebut diserahkan bersama sekeping surat. Biar I cakap awal-awal. Kalau setiap orang yang meminjam barang pun buat macam ni, I takkan ada masalah langsung nak pinjamkan barang :) Serius.

Bak kata Hani; ini surat cinta, HAHA.

Shot yang di-sengaja-kan :P

Tak boleh left click, HEHE. Sila intai dari jauh sajaa :P

Sticker(s) hadiah dari beliau. Thankyou sangat ! :D I ♥ it, tahu.

Awwww. Wani awak sangat comel dan manis okkay :') Thankyou saangat. Seriously.


P/s: Egypt teaches me how to deal with people more properly :) And I like that.

8 comments:

ღn0n0iღ said...

Seronok kan ada kawan macam ni..
Terasa macam dia appreciate kita sangat-sangat..
The simplest thing she did will be remember always.... =)

Wani,
I HEART YOU LAH!
Really sweet..

Nuha,
All the best ya ^_^ in everything you do.

Fasya said...

awww
yeah, i agree. its not like you get appreciation letter from somebody everyday.
even though this is obvious and you'd probably already know but,
you have one GOOD friend there. and you're lucky :D

miss ya! xoxo :)

FiNa said...

nuha, dia da baca kowt pe yg kamoo tulis kat FB... ha! tu pasal die rase bsalah gile gile gile gile...

nhmnrh said...

kak noi

yeaaaap, seronok sangat :D mmg rasa di appreciate, heeeee.

anddd betuul wani sangat sweet ! :D

thankyou so much fr the support, kak noi ♥

nhmnrh said...

fasya

tau tk peee. this is sooo beyond my imagination ouh. first time kottt dpt appreciation letter mcm niii. terharuuu :')

miss you too, babe :)

nhmnrh said...

fina

no lah fina. dia tak ada fb. or kalau ada pun i didnt add her. yet. andd she shouldn't be feeling guilty pun. she has every right reason utk lambat pulangkan the notes :)

FiNa said...

o... otey.. btw, jangan makan roti banyak sangat. nanti mudah lupe! (ok,ni tipu jerk)

huhuhuhu.. gud luck nuha....

nhmnrh said...

fina

harharhar. ape lah fina nii comel je tauu :D

thankyou saaangat finaa :))