Wednesday, October 14, 2009

pantai Raksu Bar indah.

6 oktober 2009 (part II).

Err, sebenarnya entry Port Said kelmarin tak lengkap gambar dia. Semuanya kerna nak membagi laluan kepada list dugaan aku, HAHA. Bunyi dia macam pelik eh, ada pulak senarai dugaan, KAHKAHKAH. Itu baru seminggu lebih aku kat Mesir neh. Bayangkan kalau 6 tahun. Apa jadi dengan aku agaknya -.-" Olomak aih, dari jauh dah kenal itu ayat sarcasm. *Jelir lidah.

Maka, nah lah ambik gambar selebihnya, HEHE. Sekali lagi, harap terhibur :)

Syifa & Nuha. Ini kat luar masjid lepas solat salah kiblat -.-"

Jalan-jalan cari kedai makan, HARHARHAR. Lapar doe T___T.

Takyah explain.

Area restoran yang sangatsangatsangat (tiga kali heh, tiga kali) meng-annoy kan aku.

Bergambar kenangan bersama plastik beg sampah. Eh, tak taak. Itu plastik comforter dengan baju sejuk heh. Sedap je senior yang jadi tour guide; Anep, nak membuang botol air kosong dia dalam beg berharga 190 Genih milik aku tu (ececeh).


Setelah terlepas dari kastam durjana tu, Ustaz Halim membawak kitorang yang seramai 6 bas neh pergi mentenangkan diri di Raksu Bar yang dekat dengan pantai. Memang teruja habis kott kat situ kerna angin dia gila kencang memang terubat la luka di hati neh, HIHIHI. Layanlah kesemua gambar kitorang di bawah *wink.

Sampai-sampai je pantai Raksu Bar tu terus mintak orang tolong snapkan gambar ni ouh, HAHA. Gila comel. The housemates minus Bella :))
Dari kiri; Husna, Chitah, Syifa, Nuha and Echa

Loving this ouh.

Konon nak bagi nampak tulisan CoffeeDoor tu hah, HOHO.

Habis dah tudung terkelepet bagai nak sawan kat pantai neh, HAHA. Tak cun ouh :P

Paling cinta dengan gambar ini okkay (!) Macam tengah buat persembahan, heh.


Tamat sudah kali ni. Tunggu apa lagi? Kita jumpa lain entri. *Wah, rhymes heh.

10 comments:

Cik Dila said...

lepas ni kena belaja memasak sendiri la kan.?takkan tiap2 ari mau makan diluar.hehe!

♥ayudeadwish♥ said...

wah beshnyer... bile la aku dapat ke cne

ღn0n0iღ said...

Wahhhhhhhhhhhhhhh.. Bestnya sume gambar2 ni........

Nurulhana2000 said...

Good to see that you had fun..remember, you hold the switch! Okay Nua?

nhmnrh said...

cik dila

mmg skrg dh start msak sendiri pun, HIHI.

nhmnrh said...

ayu

InsyaAllah, satu hari nanti sis akn smpai jugak ke sini :))

nhmnrh said...

kak noi

hihi, mmg best saaaangat ;D

nhmnrh said...

umi

okie dokie, mi. HEHE :))

xoxox <3

Anonymous said...

Salam Nuha,

auntie ni mama Hani, love your blog. Terubat rindu auntie kat Hani. Hani belum dapat online lagi. Ada broadband tapi slow katanya.

auntie akan terus follow blog Nuha ni. Good luck to you and all your friends. Belajar bersungguh-sungguh supaya tercapai cita-cita kalian.

Bye,
Auntie Ida
Sungai Penchala,
KL.

nhmnrh said...

auntie ida

salam, auntie.

ya Allah, terharu sangat auntie sudi baca blog nuha :') Hani is doing great, auntie. Hari tu dia ada datang rumah sewa nuha ni nk pinjam line internet, hehe.

thankyou so much fr the support, auntie :)