Tuesday, September 29, 2009

selamat tinggal semuanya.

Sewaktu entri ini dipublish, aku sudah berada di airport KLIA Sepang; mungkin saja sedang bersedia untuk terbang dengan flight Egypt Air, MS 969 transit di Bombay selama sejam sebelum tiba di Mesir. *Senyum. Oh oh, aku juga mungkin tengah menimbang bagasi (HAHAHAHA, gila skema sebut bagasi doe) untuk pastikan cukup-cukup 40kilo. Tapi entah-entah dah terlebih lepas tu kena kurangkan barang omaigod mintak simpang T____T.

Baiklah.(Baca dengan nada pengacara Nona, Wanita Hari Ini). Di kesempatan ini saya nak mengucapkan selamat tinggal kepada anda semua maka sila lah mengucapkan selamat jalan kepada saya. AHAAHAHA. Sungguh tak ada punya malu. Tapi ucapkanlah jugak heh T_________T. Please with strawberry icing on top? (HAHA) Supaya I
senang hati sikit di negara orang nanti bukak-bukak blog, I tahu anda semua doakan I *wink.

Kalau ada salah silap selama penubuhan blog 'Saya Sukakan Gerimis. Awak?' ni, saya selaku penulis utama dia (tiada yang lain lagi dah) ingin memintak sorry kepada anda anda sekaliannya. Okkay ini bukan ke macam dialog nak mohon maaf zahir batin Satu Syawal yang lalu? Heh, biar lah.

Bukan ke macam ada pepatah kata;

Orang tidak merendahkan maruah diri dia dengan meminta maaf tapi orang yang memaafkan orang lain memiliki hati suci, heeee.

Aww mann. This is my final good bye to Malaysia :'( InsyaAllah if God wills, I'll be updating my blog really SOON. The next entry, I will not be composing it from Malaysia for sure xD But let's expect the unexpected shall we? Like, I might be far from online-ing for about one month or so? HAHAHA, perhaps I'm thinking waaaay too far here :P Doakan I selamat with the flight semua okkay?

So long farewell, to you my friendd. Good bye for now, till I get to online again, KAHKAHKAHKAH. Hugs and kisses, XOXO ♥ Assalamualaikum :)

14 comments:

hafizulkifli said...

salam, insya Allah sume akan berada dlm keadaan selamat...

sarah-al-idrus said...

slmt jalan..blajar rajin2 kat sane.

Amir Naseem said...

all the best!!!

MIRAUTTIKA said...

awak,
jaga diri tau !
pulang dengan kejayaan ok (:
kawan kawan blog awak di Malaysia ini sentiasa mendoakan yang terbaik untuk awak.

♥ayudeadwish♥ said...

beshnyer... nak itot..

Hidayah Baik said...

oh transit dulu ke bombay ye?
best tuh, walaupun sur penat ahha.
k have fun studying in egypt! send my regards to syifa' please :D

waniii (: said...

good luck in egypt. hope u'll be okay. senang2 update la :)

nhmnrh said...

hafiz

thankyou fr the wish, hafiz :))
heeeee.

nhmnrh said...

sarah

thankyouuu sis.
and insyaAllah, i'll be studying hard.

nhmnrh said...

amir

thanks :/

nhmnrh said...

mira

terima kasih sangat² miraaa.
really appreciate that :')

nhmnrh said...

ayu

jomjom *wink.

nhmnrh said...

hidayah

heee. saaaaangaaat penatt mcm apa je lama2 dlm flight tuuuu.
adoiii.

insyaAllah akan disampaikan :))

nhmnrh said...

waniii

thankyouuuu and insyaAllah :))