Wednesday, September 16, 2009

menyusun sepuluh jari.

Operasi Persiapan Aidilfitri Dua (OPA2)-- Pengutusan Ucapan Raya.

Sebelum memberi ucapan raya sepanjang dua kertas kajang, meh lah saya jelaskan tentang the previous entry yang boleh tahan pedas buat DIA yang termakan cili masa sahur tadi. Lelaki tersebut sama sekali tak ada sebarang pertalian dengan I. Kawan pun bukan. Andd he is definitely NOT the same person with the guy in this entry. *chuckles. So sesiapa yang fikir I kena tipu dengan my boyfriend, kamu salah :)

Anyway.

Puasa cuma tinggal lagi TIGA HARI je weh minus today. *sighs. Banyak je kot misi yang tak tercapai dalam bulan Ramadhan neh *double sighs. Apa tah apa tah apa tah. Okkay perenggan ni macam tak ada tujuan baik lah menskip dia sekarang T______T. Mari buat perenggan yang bermanfaat banyak heh.

Kad raya. Zaman dapat banyak kad raya hand by hand sebelum raya macam dah berlalu sekali dengan zaman sekolah :( Teringat dulu waktu Form 2 banyak betul kad raya yang my BFFs bagi siap letak 'Special for SAFEERA' terharu gilaaaa weh. Safeera = Saf + Eera (Ni zaman handal berskandal dulu, HAHAHA).

Tahun ni I dapat kad raya, weeeeeeee. Ingatkan tahun ni takkan dapat kad raya dah T_______T tsk. Tengok, tengok. Sila cemburu (tetiba kaaan), HARHARHAR. Terima kasih sangatsangat kepada GMN, Balqis dan Sis Green *sorry Nuha tak tau nama sis apa :( Very sorry.
Dari kiri cepat jalan; Card from GMN, card from Balqis, card from sis Green.
Thankyou sangat, terharu gila tak tahu nak cakap macam mana dah :') Especially to Sis Green yang siap bagi a phone strap (as the Raya's present I supposed?) omaigod I lololove it okkay

Anyway.

Sekarang sila terima kad Aidilfitri daripada Bieyto dan I, HEHE. Virtual kad raya ni I buat mainly dengan Paint jeee tapi of course lah ada software lain *sengih. Salam kemaafan dari tangan ke blog terus ke hati, HIHIHI.
Left click and save it :)

Mintak sorry sangat kalau ada sepanjang setahun lebih blog ni beroperasi, ada entry yang Nuha publish buat korang terasa meluat ke kan. I just wrote what I felt on daily basis. Segala manusia berciri Anonymous dan Guest suatu masa dulu, dengar ni. I dah maafkan korang. Tak apalah, mungkin korang tak puas hati dengan I sebab I skema sangat ennn, HAHAHA. Tapi tapi tapi, bak kata sis Yana, Skema Itu Hot apeee :B

Happy Upcoming Aidilfitri people (!)

P/s: Like seriously ayahanda nak bagi I duit raya EGP2000? That's splendid weh ;D Pergi convert dalam Malaysian Ringgit sana andd you will know what's the grin is for, HIHIHI.

Yang ikhlas memberi;

10 comments:

eyra said...

iera na amek kad nie bole ?
heee!

collecting kad raye ;)

nhmnrh said...

eyra

bolehh sangatttt (!)
<3

eyra said...

heee. thanks sys !!
selamat hari raye !! ;)

Hidayah Baik said...

ehh best gilee dapat kad raye.
kite dpt kad raye from pusat kesihatan uitm jee. haha takleh bla :D

Sepet Alvin said...

heyy. i amek kad raya u yg lawa ney taw. haha.

nhmnrh said...

eyra

welcome ;D
selamat hari raya jugaaaa (!)

nhmnrh said...

hidayah

of course la best :P
haha, cool gila pusat kesihatan bg kad raya wehh.

nhmnrh said...

sepet

heee. sure, sis :))

green said...

huu..dah dpt dah..Alhamdulillah~

hehe..simpan ye

nhmnrh said...

green

heee, thankyou so much, sis :D
insyaAllah, sampai ke mesir Nuha bawak nanti :P