Saturday, September 26, 2009

kita tambah dan campur.

Before it is too late and the day is actually over, I want to wish my dearest and beloved mother, a warm wish of HAPPY BIRTHDAY ;D Hopefully there are more years to come (!) Thankyou so much, mi, for being so patient with every temper and mood swings I have had. As well as for the undivided and unconditional love for the five of us. Thank you so much for everything :') Te Amo.

Anyway. Tadi macam yang dah dirancangkan, I telah pergi berjimba bersama rakan-rakan best friend forever sekaliannya. Andd as expected, gelak tawa memang jadi milik kami kat mana saja pun. Tengah jalan pun jadi kau tauu apatah lagi kat rumah orang, HAHA xD Sentiasa jatuh ke bawah je dagu sebab gelak all the way :P Bara'an bermula dari rumah Rabie, weee. First picture bawah ni dekat kaki lima rumah beliau la ni.
Okkay sebenarnya engkau pun boleh jugak ambil riang tu jadi milik kau aku tak ada kesah pun nak share, HAHAHA. Eh eh, sejak bila aku pandai nak share barang dengan orang bukan selama ni ITS ALL ABOUT ME ke? Apakah? -.-" Ni macam membazir perenggan nama dia. Haih.
Baiklah. Dari rumah Rabie kitorang guna dua kereta (I dengan Rabie yang drive, tumpang lalu) pergi rumah Syafa pulak berkonvoi dua kereta memang ter-havoc habis macam nak terbalik kereta kott, HARHAR.
Kami sembilan orang lepas beraya di rumah Syafa :D Andd then we headed to Yat's house yang sedap I melantak roti jala dia, HIHIHI. Tak menyegan I pergi tambah lagi.
Last sekali baru pergi rumah terbuka Ain padahal ini sebenarnya agenda utama pada hari ni -.-" Tapi tak apa, bara'an macam ni memang meriah habis I lololove it Serius setiap saat dan minit yang kitorang spent together tadi adalah sangat sangat sangat priceless. Rasa sebak bila fikir tahun depan baru boleh jumpa dengan diorang lagi T____T (I macam dah jarang menangis dalam entry heh).
Oh well, I dengan this one makcik memang macam berjodoh ke apatah, HAHA. Both of us will be off to Egypt soon cuma lain university sajaa. Me myself will be studying in Mansoura university where as makcik neh dia akan study di Alexandria University. The distance is just three hours of driving. Just so you know, I dengan Nabihah ni sama sekolah dari sekolah rendah lagi sambung ke sekolah menengah jangan tak tau. Lepas tu banyaaaak kali je sama kelas, HIHI.

Cik Bie, kita dah cop jadi pengapit awak kat Egypt nanti, HAHAHAHAHAHA (!)

Oyya, first flight budakbudak GMN ke Egypt is tonight weh T____T One of my future housemates surely dah ada atas flight neh kerna flight pukul 11.45 malam. Kau jaga rumah elok-elok sampai kitorang datang tau Chitah! HEHE.

6 comments:

Lisa said...

Hari terbang semakin dekat (- . -)

Hidayah Baik said...

patutla kenal cikgu kat sebelah nuha tuh. lupa lak tu memang mak nuha. ekekekekeke ;p

Lisa said...

counting days (:

nhmnrh said...

lisa

tau tk peee, lisaaa :((

nhmnrh said...

hidayah

hahaha, yup2. my mommy <3

nhmnrh said...

lisa

saaaangaaat counting.