Saturday, September 26, 2009

kaching kaching.

Itu bukan bunyi duit masuk tapi pengaliran wang secara sedikit besar heh. But it was for a good course, teeheehee. Sat lagi aku habaq kat angpa, HAHAHA. Oyya, I am currently at home kerna tak jadi nak mengiring Abang Che Man pergi bertunang dengan sedara mara yang lain sekaliannya :(( Well, kita taleh tamak (ada kena mengena ke?) sebab orang tamak selalu rugi hoiii aku tak nak rugi :P

Disebabkan dah ada plan lain pada petang ni dan memandangkan acara pertunangan mungkin akan berlanjutan jadi bertapa di Subang Jaya, eloklah aku tak ada ikut kang sampai ke petang kang tak menjadi plan terlingkup habis. Lagipun emak dan ayahanda banyak punya considerate bagi takyah ikut, weeeee. *Buat bentuk love atas angin.

Tahniah la yeee Abang Che Man sebab dah bertunang (kot) sekarang ni. Dah tengah hari, dah langsunglah agaknya tu. Semoga bahagia heh.

By the way, tadi balik dari sarapan kat rumah Aunty Ira, I pergi bawak adik-adik ke Shah Alam Mall untuk perabiskan duit, HAHAHA (I tipu part habiskan duit :P). Lepas temankan adik-adik beli cD game Play Station bagai, I pergi kedai gambar mencari ini ni ni.
A digital voice recorder untuk merekod suara Pak Arab berbahasa Inggeris masa kuliah nanti (!) Engkau tahu la kan kalau Pak Arab tu cakap Inggeris bukannya boleh faham sangat punnn. Menggelupur je I nak faham terkebil-kebil dalam dewan kuliah karang macam mana? Lebih baik sediakan payung sebelum hujan *wink.

Anyway.

Tak sabarnya nak jumpa kawan-kawan petang ni hoyeahhoyeah (!) Nak lepaskan rindu dendam segala macam, HARHARHAR. Malam nanti update lagi heh. Tak pun esok, hiuhiuhiu. Toodles.

No comments: