Friday, September 18, 2009

i didn't help much.

Operasi Persiapan Aidilfitri Tiga (OPA3)-- Sedap Rasa Ketupat

Ini kisah semalam. Err. Sebelum pergi bukak semua kisah ketupat (alahai sedapnyaaa tak sabar nak makan -.-"), nak membagi sekapur sirih dulu buat anda semua. First of all nak cakap TERIMA BERBANYAK KASIH untuk semuaaaa pandangan korang semualah semua. Sumpah terharu sangat korang sanggup bagi pendapat sampai macam tu sekali. Terharu gilaa :') tsk.

Andd as expected, ramai yang vote for DSLR, teeheehee. I do want a DSLR but not for now, I think :/ Tapi ada jugak yang bagi opinion lain macam compact digital camera from Nikon and Canon. Sangatsangat appreciate you guys punya pandangan :) Thank you so very much (!)

But being Nuha Muneerah Abd. Hakim, I biasanya kalau dah nakkan sesuatu KENA dapatkan on the spot jugak tak boleh nak tunggu lagi dah. That's my flaw T_______T. Dan biar I mengaku kat sini kerna sifat tak berapa nak baik tersebutlah I dah pergi beli a digital camera from Sony despite the bad review from Hani and Kak Krina :( Aih. Tapi what to do, benda dah terbeli kaan.

Tak apalah. Besides, korang serius tak tau macam mana hell dan jauhnya perjalanan nak membeli camera tersebut. Shah Alam mall - Tesco - Shah Alam mall - Jusco - Shah Alam mall -.-"

Dahlah hari ni diisi dengan manusia penuh kejam dan biadap semua >:( Serius benci orang yang selamba badak dia je nak tekan hon. Eh, kau tak nampak heh pelekat 'P' tertampal megah kat cermin kereta aku tu? Cari pasal dengan budak 18 tahun buat apa? Nampak sangat engkau tu tak bijak (!) *Sighs.

Anyway.

Semalam nenek sebelah ayahanda datang ke rumah kerna beliau nak beraya dengan kitorang, weeeee. Make it this way. Kalau nenek beraya dengan kami, makna dia sangat mudah. Hari Raya Aidilfitri yang pertama kami takkan bergerak ke mana-mana cuma tunggu kedatangan tetamu saja. Percayalah cakap den ni hah. Maka, sesiapa yang ada di area Shah Alam dan tak pulang beraya ke kampung, JEMPUT DATANG KE RUMAH :)
Nenek ♥
Ketupat idaman hati

P/s: Sebenarnya I fell in love with the darling Sony -.-" HIHIHIHI.

No comments: