Wednesday, September 23, 2009

heaven meets earth.

I rasa hari ni merupakan hari raya yang paling heaven dalam dunia (kot). Sebab apa? Kerna kitorang satu keluarga tak ada pergi mana-mana cuma bersantaian di rumah saja :O Tak ada menerima kunjungan tetamu ataupun berkunjung ke rumah sesiapa. Heaven apaaaa, HIUHIUHIU. Oyya, malam ni nenek baik hati belanja kitorang makan Pizza Hut hoyeahhoyeah :9 Thankyou nekkk.
I lap youuuuu

Okkay petang tadi dah mengemas barang ke dalam bagasi (HAHAHA, bagasi -.-") untuk berangkat minggu depan T__T (Bagi chance, bagi chance sikit) dengan bantuan emak tentunya. It turned out that even I have sorted out and prioritized the things that I should bring, the luggage still weighs more than expected. (Lebih 40kilo maksud dia T__T) The last attempt would be changing the luggage to a smaller one. Wuwuwu.

Eh eh cop cop! You know what? Ayahanda pergi timbang bagasi tersebut, tiba-tiba beg jadi 25kilo boleh taaaak? Entah macam mana petang tadi nampak 55kilo pun I tak ada tau -.-" HARHARHAR. Gilaa laah. Magikal sungguh neh. HIHIHI.

By the way.

Do you think it is possible to not forgiving someone whom already seeking for a forgiveness? I mean, is it even appropriate? *chuckles.

Engkau tahu, kadang-kadang, kita tak dapat nak maafkan seseorang tu walau macam mana hebat pun cara dia meminta maaf dan walau macam mana teruk pun kita menggelupur nak maafkan dia. Haih.

P/s: To that someone, I am not ready to forgive you. Andd I am not seeking for forgiveness from you either. Not for now.

8 comments:

Lisa said...

wow !!

beratnya ???
isi mak sekali ke sys?

green said...

easier to forgive than to forget..
nway..da kemas2 dah?

jgn ade yg tinggal lak..

nhmnrh said...

lisa

sis salah baca penimbang, harharhar -.-"
buat malu jeeee.
siap dah letak status kat fb lagiii

nhmnrh said...

green

nuha tau tp at some point kadang² it's easier to forget & act like nothing happened than forgiving someone -.-"

Izzy bee said...

xsuka packing -.-"

nhmnrh said...

izzy

tau tak peee ouh.
benciiii gilaak.

Lisa said...

aduh!!

salah baca?
sorok muka cepat !!

nhmnrh said...

lisa

harharhar.
mmg nk sorok dah nehhh.