Monday, September 21, 2009

exhausted second syawal.

Ber-vain di buaian rumah wa :P

Syawal kedua pagi-pagi lagi dah keluar ke rumah wa (nenek sebelah emak) kerna semalam tak ada sempat nak menjenguk beliau dengan keramaian tetamu semua :/ Hari ni memang banyak berjalan walaupun tak ada la banyak sangat tapi masih rasa banyak sebab it takes the whole morning until zuhur prayer kot.

Gilaa penaat I do not lie. Lepas rumah wa pergi rumah Aunty Ati lepas tu ke rumah Aunty Ira. Lepas tu ke... . Ehh, kejap. Pagi tadi pergi tiga rumah je kaaan? -.-" Oh oh, petang lepas asar pergi rumah Aunty Wok. Tu jee tapi apsal penat sangat heh? Dah tua kot, HARHARHAR.

I've just had a mood swing. Err, nope. Truthfully, I think I still have it with me, *Sighs. Lepas tu badan rasa sangat tak sedap macam nak demam semua lah. Tadi baru rasa macam nak muntah bagai :S Hai-Oh. Rasa nak tidur awal ja. Esok nak beraya ke Kajang pulaak. Adoi.

By the way,
HAPPY 7TH BIRTHDAY TO MY YOUNGEST BROTHER, AIMAN

Whatsoever: Tibatiba rasa takut nak terbang ke Mesir. Rasa macam... macam tak nak pergi. Haih. Told you. Mood swings.

4 comments:

Anonymous said...

hi nuha,

selamat hari raya.. it;s a normal feeling..perasaan tu mmg akan ade setiap kali kene balik overc. tp takpe..u know u can do it and no one else can convince you! good luck with studies dear. ;)

krina

nhmnrh said...

kak krina

thank goddd ada kak krina yg di perantauan :))
thankyou sangatsangat sis sebab bg semangatttt.
really appreciate it :') tsk.

p/s: selamat hari raya too x)

Fasya said...

i suka buaian tu!! :D
haha

i envy i envy :(
sebab u ada masa nk update blog for straight 3 whole day of raya -_-"

LOL

even if i always go home, tapi smpi rumah punya la betul2 tgh2 mlm, time tu mata sudah pejam, minda sudah kong, tenaga sudah habis disedut.

haha ayat i memang hebat -_-"

oh oh, mood swings, biasa la :D

manusia slalu ragu2.
and lebih2 lagi dah habih bulan puasa, maksudnya iblis2 sedang berkeliaran la :D

haha
not to mention your having your period -_-"

haha don't worry, you'll do just fine :)

my cousin kata bukan dia yang paksa diri dia untuk menjadi kuat, tapi tempat tu terlalu indah membuatkan dia kuat :)

itu cakap abg sedara i yang dah duduk sana almost 3 years.

budak medik jugak XD

ok ok, i terbuat blog kt sini -_-"

selamat hari raya! :D

xoxo :)

nhmnrh said...

fasya

ohh wowww. u mmg dh buat blog kat ruang komen neh :P
hahaha, joking tauuuu x)

stuju sgt part setan bagi kita ragu2 tu. haihhh.

thankyou so much fr the support, fasya :'D

<3