Friday, September 25, 2009

dari ruang peribadi #006

Okkay sekarang I nak type laju-laju shooh shooh jangan ganggu ni express gila neh lagi laju dari bullet train ke apa tah I tak peduli sangat. Phewh. Habis nafas aku sebut satu ayat -.-" Wokeyh. Hari ni penuh dengan aktiviti maka wajarlah I rasa penat tapi semua pun best best best. Pagi-pagi lagi dah pergi last shopping (I THINK. Dari hari tu last shopping last shopping tapi shopping lagi HARHARHAR) siapa yang tak bahagia la hidup dia bukan? :P

Okkay okkay serius sekarang. Balik dari shopping rehat tak sampai setengah jam dah menggelupur terkontang-kanting touch up berat bagasi. Dah 28kilo neh muat tak nak isi selipar jepun dengan baju kurung dua helai dengan tudung 12 helai untuk cukupkan 30kilo? Siapa expert tolong jawab heh. Tolongg T__T

Habis je touch up bagasi kena berlari (exaggerate) bersiap nak pergi kenduri rumah Uncle Yat gather-gather dengan semua sedara mara (ini pun best jugaaaak). Ohoh, tadi first time neh drive berkaki ayam sangat thrill weh. Rasa bare je kaki tu kann (padahal memang la bare foot sebab tak pakai kasut ke selipar ke HAHAHA). Balik rumah dah nak dekat pukul tujuh lepas tu Uncle Lan datang beraya kat rumah sampai Maghrib. Phewh.

Malam lepas maghrib bersiap lagi pergi dinner dengan family terchenta xD Tempat pilihan? Restaurant yang I dah lama craving to have a taste on their foooood. Well, apa guna gelaran pencinta makanan yang tegar pada I la heh kalau tak makan makanan yang I suka. LOL. Macam tak ada kena mengena tapi tak apa.
I lolololove this (!) Like seriously, I tak ada touch up atau edit apa-apa pada gambar neh selain letak water mark. Purely original, HAHA (www.akutahuakuperasansotakyahcakap.com/unlimited). Percayalah I riak kalau nak :P Andd the steak was good. Very, truthfully :9 I'll add the pictures later. Wireless macam bengong sikit sebab online dalam bilik -.-"

Haih. Dah lah. Nak pergi tidur esok lagi banyak ragam I nak kena tengok HAHAHEHEHIHI. Something wonderful will happen tomorrow and I hope everything runs smoothly as planned *fingerscrossed. Kawankawan, tunggu I okkay? :') Rinduuu nak bergelak sakan macam dulu dulu.

2 comments:

Lisa said...

aduhai

banyaknya barang yang sys bawak?

nhmnrh said...

lisa

haha, u dnt see and hear anything just yet ;D