Tuesday, September 15, 2009

busssaay day. sikit

Busssaay = busy (I want to make it rhymes with the word 'day' HIUHIUHIU).

Sebelum nak kongsi dengan anda semua betapa hecticnya life I pada hari ni, nak berketawa dalam tangisan boleh ka? T________T HAHAHAHAHAHAHAHA!! Okkay okkay. Masih ingat entri I yang ini? Macam yang saya cakap, empunya nama Hafiz Zulkifli (boleh tersedak sekarang :P) memang akan baca entri tersebut.

Dan hanya Tuhan yang tahu macam mana menggelupurnya I depan komputer tadi nak membaca komen beliau OMAIGOD :O Rasa macam nak gali lubang lepas tu lompat masuk dalam tak keluar-keluar dah T____T Segan gilaaaa okkay. Macam dah tak ada muka dah kalau terserempak dengan Hafiz lepas nii weh T_____T. Dahlah bila bagitau emak, emak gelak sakan T____T. Sila kasihankan I sekarang.

Oh oh, pagi tadi selesai sudah urusan berjumpa dan bersalaman dengan bekas-bekas guru yang banyak berjasa. Sangat best liao tapi macam terkilan kerna tak dapat jumpa my former class teacher, Cikgu Rugayah :( Aih. But it's okkay nanti ada rezeki I pergi sekolah lagi, teeheehee. Jumpa Cikgu Hakim kesayangan ramai paling best sebab dari I kecik sampai sekarang kerja beliau memang suka mengusik I tak mau-mau. Heh.
Rindu sekolah (!) Nobody had warned me that life after high school years would be damn su*ks and never thought that I'll be missing every one :( Haih haih. Walking along the paths such as the 'kaki lima' of library and everywhere that I have used for the past five years, I seriously wanted to cry. But I just didn't -.-"

Oiya lepas pergi sekolah saya dan emak pergi Shah Alam mall lepas balik rumah dulu untuk ambil ikan hantar kat rumah Tok Man. I love HSBC Shah Alam punya branch sebab dia sangat mesra pengguna okkay BEST BEST. Apa motif bodek HSBC? Tak ada. Ini self opinion nama dia, tumpang lalu. Dan I sempat pergi membuat window shopping untuk membeli camera digital yang baru. I have two choices in my mind tapi still tengah fikir whether this is a good investment *Sighs.

Anyway.

Ingat lagi rendang yang I dok siat sebanyak satu ketul saja tempoh hari? Petang tadi ayahanda dah mulakan misi beliau memasak rendang. Perghhh. I know. Kecur jugak la weh air liur neh dengan bau rendang yang menusuk nafsu tu, HARHARHAR.
Rendang siat in the making...
Done (!)
Close up. Omaigod tak sabarnya nak spread this rendang siat dalam kuah kacang *pitam serta merta :P

2 comments:

anak ain said...

tahun 2006..sy paktikal cikgu kat sek seksyen 9...best sekolah tue...

nhmnrh said...

anak ain

ehh, ya ke sis?
bagusnyaaaaa :D