Monday, September 7, 2009

blog lounge #037

A tag from my dear friend, Qu :)

NYATAKAN LIMA 5 FAKTA MENARIK TENTANG PEMBERI AWARD INI

1. Beliau sangat menarik orang, hihihi.
2. Personalities dia sangat great.
3. Penggunaan words beliau BEST BEST BEST.
4. Same flight to Egypt with me; 29/9 :O
5. Well, what more can I say. Dia sangat cool (!)

SETIAP BLOGGER HARUS MENYATAKAN 10 FAKTA/HOBI DIRI SENDIRI SEBELUM MEMILIH PENERIMA AWARD YANG SETERUSNYA

1. Saya berunsur air dan api. It's all about the balance, baby.
2. Orang selalu anggap saya dan emak ialah adik beradik T___T tsk. Cuba ulang lagi sekali tengok engkau boleh survive ke tak. Heh.
3. I can forgive but will never forget. (Emak kata ini tak ikhlas memaafkan orang nama dia -.-")
4. Saya perasan suara saya sedap, HAHAHAHA. Geli weh.
5. Suka membazir wang pada CD dan buku kesayangan. Awww :')
6. Kadang-kadang selfish :/ This is not nice.
7. Pencinta makanan yang tegar, KAHKAHKAH. Yummy :9
8. Paling tak suka bila dipersoalkan/dikritik secara hebat, tumpang lalu.
9. Pegangan hidup; Sikit-sikit okkay, tapi kalau melebih melampau nama dia. I boleh menyampah. Makna dia 'Jangan bila diberi betis engkau nak peha'.
10. Prinsip hidup; 'Never let the fear of striking out keeping you from playing the game'. Ya ya ya, a quote from Cinderella Story (!)

ANDA PERLU MEMILIH 5 PENERIMA AWARD SETERUSNYA DAN DESCRIBE TENTANG MEREKA

1. Fasya - we get closer from time to time :')
2. Adelin - budak comel sayang kamuu ♥
3. Sis Ellenyna - sangat jealous dengan love fairytale beliau :O
4. Cik Hajar - gadis yang peramah, HEHE.
5. Wany - si comel yang sukakan coklat cadbury ;)

p/s: highlight dan tekan CTRL + C untuk copy yach.

4 comments:

chipsmore said...

suke quote from cinderella story 2...heee...


btw, i link u k..
nice blog ;)

Alin said...

siapa adelin tu? hehe terasa nma sama tp xde "e" ;)

nhmnrh said...

chipsmore

kan kan sangat sukaaa :)

thankyou sis for linking,,
and the compliment as well. HIHIHI

nhmnrh said...

alin

ops. nama sis pun sama eh?
adelin tu another person tp kalau sis nk buat tag ni pun boleh jugak tauuu :))