Monday, September 28, 2009

biarawak satu.

I can't believe that I'll be off to Egypt and fly away from Malaysia tomorrow T____T tsk. Okkay okkay, I have no time to freak out right now :/ Like seriously. Dalam kepala ni sekarang tengah fikir nak habiskan packing barangan yang tak habis-habis dipacking sajaaaa -.-" Haih haih. Hari ni pun I have some last minute shopping spree to do. Darn.

Last minute things to do:
  • Buy some toiletries.

  • Three keypad lock.

  • Some stockings.

  • Stationary.

  • Loads and loads of batteries.

  • A toilet slipper.

  • Capture a passport-sized picture.

  • Bank in the balance of Hari Raya money(s)

By the way, one of my housemates whom already flew to Egypt on the 26th September flight has already (safe and sound) arrived in Egypt yesterday :O Shocking as it may sounds, she text-ed me from Egypt as soon as she arrives (!)

"Slm, ni Chitah. Kte da smpai rumah. Korg jgn tekejut lak. Umah tu bnyk nak kena sental doe! Hahaha. Kte cuma leh besih sket2 je." -- Chitah :) *Filtered message, of course :P

HAHAHA. Bunyi dia macam INDAH KHABAR DARI RUPA tapi tak apa. Kita sama-sama kasi sental itu dinding heh bakal housemates sekaliannya? HARHARHAR. Berkoyan-koyan ah berus kena beli neh -.-" Ini yang macam buat bersemangat nak pergi sebab Chitah dah ada kat sana, HIUHIUHIU. Kau tunggu kedatangan kitorang dengan sabar ya Chitah ya? *wink.

Okkay rasanya I dah tak boleh online dengan kerap dah mulai hari ni kerna banyak sangat benda nak kena settle ni weh :S Tolong doakan supaya I tak panik -.-" Dah lah tadi kena briefing dengan emak dan ayahanda T_____T Oh-I-am-so-nervous (!) Hmph.

8 comments:

Lisa said...

Selamat pergi oke.
Moga selamat dalam perjalanan.

sasha* said...

be safe dear.study smart :)

Nienanenot said...

good luck kat sane! best tu pegy Egypt. Aja aja fighting, my senior!! :D

nhmnrh said...

lisa

thankyou so much fr everything, lisa <3

nhmnrh said...

sasha

thankyou thankyou ;D

nhmnrh said...

niena

thankyou diik :))
insyaAllah, i'll fight till the end.

Fasya said...

selamat perjalanan pergi dan pulang sayang :)

semoga segalanya berjalan dengan lancar. hopefully! :D

xoxo :)

nhmnrh said...

fasya

thankyou so much, babe :))

insyaAllah, semuanya selamat. yeahh, hopefully :S

<3