Sunday, September 27, 2009

beraya kali terakhir.

Bunyi tajuk entri ni macam sedih heh T___T. Err, memang sedih pun T___T. Tapi sila percaya yang isi dia tak berapa nak sedih sangat, okkay tipu tak sedih langsung, HAHA. Sungguh climax spoiler heh aku ni? Alaaa tak kesaah :P

Destinasi terakhir untuk beraya memang jauh I do not lie walaupun masih dalam Selangor. Di Sabak Bernam sana tu hah dia empat jam perjalanan pergi dan balik. Alahai bukan rumah orang lain rumah sepupu sendiri, Syifa, sila bangga heh nama awak ada dalam blog kita nih, HEHE. Okkay perjalanan dari Shah Alam berkonvoi dengan Pak Usu bermula pukul 8 pagi sila terbeliak sekarang :O

Em em, disebabkan macam banyak lagi benda berfaedah (ececeh) yang aku patut membuat di kala sekarang ni dari menghadap engkau heh Bieyto, nah lah ambil sebanyak-banyak gambar rentetan perjalanan kami dua keluarga siang tadi. Harap semua terhibur (la sangat), HEHEHE.
Road passed through Ijok adalah sangat bengkang bengkok macam nak pergi Genting lepas tu asyik melambung je -.-" Almost vomit. ALMOST.

Side mirror view dari dalam Naza Ria I lololove this shot weh

Tepekan gambar ni untuk kamu kamu kamu yang bakal merindukan I yang akan jauh, HIHIHI.

Destinasi tujuan. Dari kiri; Cik Uda (kakak kepada emak), Syifa dan Jaja.

On the way balik ke Shah Alam lepas tiga jam bermastautin di Sabak Bernam siap sempat selongkar bagasi Syifa lagi, HARHAR.

Berkonvoi dengan kereta Citra Pak Usu, HAHA tak ada kena mengena tapi tak apa kita kenakan dia :P

Kelapa Sawit mati... ? IS STILL GORGEOUS -.-"

Nah jalan bengkang bengkok :P


Oyya, memandangkan lepas ni macam dah akan tak berjumpa sepupu sekaliannya, saya tebarkan gambar yang tak ada tolak banding nilai dia, teeheehee.
Taufiq and I
He is sooooo adorable la weh.

No comments: