Saturday, September 5, 2009

ATTENTION: kamu sudah satu tahun.

5 SEPTEMBER 2009.

Alhamdulillah, blog 'Saya Sukakan Gerimis. Awak?' dah berumur satu tahun pada hari neh bersamaan hari Sabtu bersamaan 15 Ramadhan 1430H. Little miss perfect detail over here eh *Chuckles. For those who felt lost in knowing BIEYTO and why on earth the name terpampang besar penting sangat ke dia padahal entri ni untuk ulangtahun blog kesayangan..., sebenarnya Bieyto tu nama blog saya :)

Yeee, the first entry was posted on 5th September 2008; exactly one year back from today's date. Dalam masa setahun ni, dah banyak sangat yang berlaku pada Bieyto. Nama, tema, background, layout, gaya penulisan... bottom line, everything changed. Thank you juga buat followers sekalian yang sudi ikut blog yang tak seberapa ni. Seriously terima kasih sangat-sangat tak tau macam mana nak balas dah :') Ayyok! Anda buat saya menitiskan air mata :O

Sebenarnya walaupun Bieyto ni mula beroperasi pada tahun lepas, I dah mula blogging since 2007 but I have deleted the previous blog kerna dia sangat berciri carca marba sampai I sendiri pun macam kalau blog tu masih wujud I tak pandang dia dah T____T. Maka lebih baik lah mendelete dia untuk kebaikan bersama (tak ada kaitan langsung weh, HAHAHA).

Macam blog lain, jangan ingat Bieyto bersih suci dari sebarang gangguan. Tak ada maknanyaaa. Guess dan Anonymous adalah sangat common okkay. Sometimes I did hurt by them, but that's what make me stronger as a blogger. *Angkatbahu. Okkay okkay, semua tu dah lepas dah mereka yang losers sejati tu are not worth to be remembered AT ALL ;D

Well, emandangkan Bieyto ni dah satu tahun dan kalau ikut nisbah umur manusia, dia dah pandai berjalan, bercakap dan sebagainya, I nak membagi hadiah pada my darling blog neh. Tee hee hee.
SURPRISE!! Nahhh. Ambil kau seorang wanita untuk meneman hari yang sepi, AHAAHA. Fuyyo. Lawa gila Barbie ni nak jadi peneman hari my dear blog padahal umur Bieyto baru SATU tahun weh T___T tsk. Okkay cancel, cancel. Salah hadiah dah ni, HEHE. Sebenarnya nak membagi ini ni ni kepada Bieyto tersayang.
Tadaaa. SATU puluh kereta Hot Wheels untuk blog berumur SATU tahun, HIHIHI. Pergi main kereta neh hari-hari masa I ada di atas flight nanti, okkay? Dan mana lah tahu sampai sebulan di Egypt sana tak da ketemu sama internet (oh tidak!), hiburkanlah hati kau dengan kereta canggih ni, Bieyto T______T. Sedih ni, sedih. Oyya, I tahu kereta saja takkan pernah cukup maka nah la....
Dua set rel berbentuk roller coaster aku membagi kepada engkau, Bieyto. Apa yang penting? Kerjasama! Eh, bukan bukan. Yang penting, keep yourself busy with these toys supaya engkau tak rindu sangat pada cakaran aku kat badan engkau okkay? :) I love you, Bieyto blog sayang. Hope that I still have the strength to continue to write although I will be extremely busy with my medical studies. Amiin, InsyaAllah.

Dan sempena ONE YEAR OLD of this blog, I nak melemparkan award kepada anda semua. Ya, kamu kamu kamu. Dan juga kamu. Followers yang tersurat dan followers yang tersirat semua boleh ambil jangan malu jangan segan. AWARD INI MEMANG UNTUK KAMU :)
Left click for enlarge and save it

Hope that award yang tak seberapa ni dapat balas jasa kamu mem-follow blog saya ni. Serius TERIMA KASIH sangat-sangat okkay? :') Jangan lupa ambil tau, hee.

12 comments:

shadah..♥ said...

congrats, bieyto atau gerimis!!!

nhmnrh said...

inda

thankyou so much, indaaaa :))

arelynn said...

okek ... akak ambik ..~~!!! ;P

nsqn said...

kalau degil gak tak nak amik ??? :P

ellenyna said...

tahniah! da 1 thn! :)

nhmnrh said...

kak arelynn

sila sila yeee :))

nhmnrh said...

nsqn

gediiiiik tanak amikkk :P
HAHAHA.
ni i gurau je tau jgn pi pelangkung kepala i plak pnggil u gedik :PP

nhmnrh said...

ellenyna

thankyou so much, sis :))

waniii (: said...

1 tahun? hebat. haha
hppy bday bieyto. & keep on writing sis (:

nhmnrh said...

wani

thankyou sangat waniii.
really appreciate it.
insyaAllah i will :)

Kak Long Mawar Merah said...

Ala terlewat sikit, tapi Kak Long nak ucapkan tahniah pada saya suka gerimis @ bieyto..
Semoga semakin gempak dan cute.

nhmnrh said...

kak long

terima kasih banyak2, kak long :DD

xoxox