Wednesday, August 26, 2009

si manis hati saya.

Si manis hati = Sweetheart ♥

Okkay macam biasa kalau satu hari tak online facebook, hari macam tak berapa nak lengkap. Lagi-lagi kerna online games dia memang sentiasa dekat di hati. Mesra hati je dia. Err. Patut cakap yang online games dia sangat sangat sangat (well engkau tau la apa jadi kalau aku mensebut sebanyak tiga kali) addictive. Macam caffein ke apa tah. Tak pun ubat batuk -.-" HAHA.

Em em, pendahuluan entri ni memang ada kena mengena dengan point utama I pada kali ni cuma I konar tang mempromote online games di facebook, HEHE. Sebelum saya meng-elaborate tentang kisah ramadhan hari ni yang macam lapar secara sangat segala (which I tak mau story), let's make this entry short and straight to the point shall we? *grin.

Kalau sebelum ni saya addicted dengan Typing Maniac lepas tu Restaurant City lepas tu Word Challenge, sekarang I have a new sweetheart in town. Dia sangat cute, sangat hot (apakah?), menyenangkan, fun to be with. Dia adalah sangat amazing. Sangat stunning lagi sangat petah bercakap dan...

Eh eh, macam terlebih describe dia. Err. Biar I membagi dia memperkenal diri secara sendiri kepada anda lah okkay? *Mulai sekarang dia bercakap untuk diri sendiri heh.
HELLO HELLO,
  • Nama diberi Starrylene Thalia Cullen (I suka nama yang bonda bagi ni kerna bunyi dia sangat gorgeous lagi bergaya walaupun entah sejak bila ayahanda I nama dia Cullen tapi tak apa, ayahanda I sangat handsome jangan jeles).

  • You can call me Starryl for short (Bonda kata dulu di asrama registered name beliau Stara. Maka macam nak cherish kenangan once upon a time tersebut, bonda abadikan nama tu dengan sedikit twist pada I. Oh I sayang bondaa).

  • My birthday is on 24th August (which is kelmarin. I'm only two days old. Yes, I'm a newborn sweetheart of my bonda).
  • My favourite food is Strawberry So Hot. (Boleh tengok macam mana punya bahagia muka I mempeluk buah Strawberry idaman tersebut. Nama I pun sebenarnya adaptasi daripada buah Strawberry Gorgeous :9 Yum yum).

  • I love to socialize with other babies (tapi tak bermakna I suka pergi clubbing menari lap dance ke apa langsung tak. I anak bonda I okkay?). By socialize, I mean like visiting all my friends yadda yadda. Nak bukti? Nah. Tapi jangan terkejut boleh? Teeheehee.
Evidence One.
Evidence Two.
Evidence Three.

  • Selain visiting my friends, I'm like other girls in the world, I love to shop till drop for a new dress. Weeee. Setiap hari mesti bonda bawak I pergi butik (eventhough just for a window shopping, I do not mind). I love you, bondaa.

  • Oyya. Tahu kah hobi I adalah berlari-larian di atas trek? Aiseh, I do not lie meh bonda cakap tak baik mentipu di bulan puasa. *Nuha menyampuk; 'Good girl, Starryl :)' See? Bonda puji I. Oh oh, I sangat pantas bila berlari (untuk dapatkan lots of coins) okkay. HEHE. Tengok la sendiri gambar yang bonda tangkap masa Kejohanan Olahraga Pet Sedunia tempoh hari.
Candid One.
Candid Two.
Candid Three. See the coins? $__$ Me with my dollar eyes, HAHA.
Weee, I won (!)

Thanks to bonda yang tak jemu-jemu melatih I untuk berlari dan terus berlari walaupun first time I masuk kejohanan tu I dapat tempat last lepas tu selalu tersadung dan tersungkur T__T Tapi bonda tak pernah marah I, bonda suruh I berusaha dan berlatih sehabis baik. I love you, bonda :D *Okkay I dah siap perkenalkan diri back to you, bonda.

Anda dijemput mem-visit si manis hati saya di facebook, HEHE. Klik saja di sidebar sana :)

No comments: