Monday, August 24, 2009

just talk to me.

Ini juadah berbuka semalam, heh.

Okkay tolong la jangan peduli dengan title, do not talk to me. Ever. At least not for now. Aku macam tengah sangat bengang dan geram maka sila lah berlaku pandai dengan menjauhkan diri sejauhnya -.-" Ini aku tengah bercakap secara baik neh. Bawa lah diri anda ke mana-mana okkay? Ada faham? Bagus. Engkau memang bijak.

*Mentarik nafas sedalam-dalamnya.

Fine. I dah tenang sikit ni kerna sedang mentonton Ratatouille, HAHA. Remy si tikus comel terima kasih lah ya kerna membagi aku senyum pada saat jiwa aku sedang memberontak ni. Aih. Kamu, kamu dan kamu yang sedang membaca, jangan terasa macam saya sedang memarah anda ke apa. Saya bukan bengang kepada manusia sekaliannya.

Sebab tu lah agaknya I pernah terbaca kalau emosi sedang tidak tenteram jangan rajin sangat pergi mentulis di blog nanti pelbagai ayat berperisa cili dan lada semua keluar habis kang siapa nak menjawab? HIUHIUHIU.

Bila fikir je pasal benda tu mesti sangat bengang dan kerna tu lah aku dah mengkibar bendera putih dan terus mentaip entri neh nak melepaskan geram >:( Faham ke tak faham? Sebenarnya aku yang tengah membaca balik apa yang aku tulis pun aku tak da faham maksud tersirat dia T___T Biar aku cakap secara perlahan sekali lagi.

Em em. Saya tengah bengang dengan sistem Online Registration Wafideen (Kementerian Pengajian Tinggi di Mesir) ni hah. Eiii. Kalau lah wafideen ni berbentuk manusia, dah lama aku gigit gigit daging dia. Buat punch bag pun best. Beruntung la engkau Wafideen kerna menjadi sebuah sistem. HAAHAHA. Saya dah kurang waras -.-"

Dahlah dateline dia esok weh aku tak berjaya lagi nak upload dokumen seperti passport, salinan sijil spm, gambar berukuran passport dengan data form semuaaaa (!) Pergh, aku sangat tension di sini, KAHKAHKAH. Sah sah dah kurang waras boleh pergi gelak di saat genting macam neh T__T

Tiba-tiba terasa nak pergi cari gunung daik bercabang tiga dan menjerit sepuas-puasnya. Wafideen sengettt.

4 comments:

Dilala said...

marah betul nih.sabar2.
puasa tak hari ni??

A I N :) said...

sabar sabarr kakk :)

nhmnrh said...

dilala

hee. mmg tgh sabar neh.
puasa :D

nhmnrh said...

ain

yupp. mmg tgh sabar ;D