Sunday, August 16, 2009

I'm yearbook-ing myself.

Err, aku mentepek kesemua gambar syok sendiri neh hanyalah demi hiburan hari minggu semata-mata. Layan lah okkay :)Tahun 1958.
Rupa I macam nenek berkulit tegang yang terlepas dari pusat jagaan orang tua-tua untuk pergi buat facial T____T Apakah.

Tahun 1960.
Semacam ada persamaan dengan ahli sihir zaman dahulu kala. Ahli sihir yang manis lah tapi. Rawr.

Tahun 1964.
Rambut mendongak ke atas memang sangat IN. Oh tahun kelahiran ayah :D

Tahun 1976.
Okkay I nampak sangat innocent di sini. Zaman ni I dah pandai melawa straighten the hair dan biar curly sikit hujung dia. Glasses mengundang nostalgia jangan dilupa.

Tahun 1980.
Rambut berombak 80-an sangat manis okkay kenapa sekarang fesyen ni tak jadi kegemaran ramai. I naaaaak :(

Tahun 1982.
Aww. Betapa sweetnya I. Fesyen rambut macam neh paling menjadi favourite I. Sangat wavy dan sangat indah wajah I di situ *anda semua boleh pengsan sekarang.

Tahun 1992.
Rambut menggerbang sakan berupa loose curl macam tak berapa sesuai dengan muka aku, heh?

Tahun 1996.
Omaigod I lolololove this picture ♥ Ada sikit peninggalan fesyen tahun 1980 lah tapi. Cuma lebih live :D

Tahun 2000.
I nampak macam tengah menghidap penyakit serius yang bakal mengambil nyawa I pada bila-bila masa jeee -.-" Macam Monalisa terseksa pun ada neh, KAHKAHKAH.

Student's Lobby Tahun 1974.
Ini semua wajah I sila freak out dan histeria sekarang. Eh eh, I tampan juga menjadi lelaki heh. *muntah.

HAR HAR HAR. I had a bad stomach stretch laughing at myself in the picture ouh. Jom jom join the fun (!)

Alami semua keajaiban tersebut di http://www.yearbookyourself.com/

p.s; ignore the read more.

10 comments:

enia said...

i ske face n style rmbut u taun 1982..
so cute...^_^

ikyn adzmi said...

HAHAHA ROFLMAOLOLOLOL.

nhmnrh said...

@8348311235309406873.0

heeee. thank you enia :D

nhmnrh said...

@2414137636019203729.0

HAHAHA. TAU TAK PE KLAKA GILEEEEEEE.

Kak Long said...

Kalau fesyen rambut nuha macam yang tahun 1996 tu, phewiit...memang sangat innocent, ala-ala malu-malu kucing gitu!

Qurratu said...

muka kamu masa year 1992 macam ala-ala farrah fawcett damn tak tau camana nak eja haha, yeah, your hairstyle masa tu mcm hers la. hehe.

nhmnrh said...

@4773210385100270023.0

Heeeee.
Innocent eh?
Terima kasih, kak long :D

nhmnrh said...

wahah. farah fawcett yg sudah mati tu ke?
heeeeee.
style rambut je, HEHE.

angga chen said...

haloooo

nhmnrh said...

halooo :D