Tuesday, August 25, 2009

i love something new.

Sekarang I macam dah suka tulis title in English lepas tu isi entri semua sengaja membagi dalam bahasa ibunda seperti biasa, HEHE. Sengaja heh, sengaja. Bukan membuta tuli tanpa niat ke apa. I always know what I'm doing so that I will not have any regret in anything I've done. Phewwit (!) HARHARHAR. Macam kesian sangat dah mengorat diri sendiri T__T

Oh oh, Wafideen yang annoying semalam tu dah berjaya diselesaikan barusan kejap tadi Hoorray! Menggelupur habis aku dibuatnya. Dengan surat dari GMN tentang wafideen yang baru sampai tadi weh, TADI. Satu kerja pulak nak kena scan semua surat tu dan upload lagi, haih. Engkau tak percaya yang aku dah register ke Bieyto? Grr. Nah ambil bukti neh.
*Click for larger view.

Terima la berbanyak kasih daripada I untuk you; Syrrul for answering my enquiries just now pasal Wafideen senget neh *bow :) Hello. Sekarang baru lah boleh bersantaian dan berbuka secara senang hati dan berlapang dada, HAHAHAHA.

Anyway.

I dah buat cermin mata as a spare for me (takkan untuk anda la pulak, HEHE) kat Egypt nanti. Manalah tahu anything happens to my current glasses, at least dah ada yang spare kan? But the best part is, the new glasses is not even close to an ordinary glasses :O HAHA, annoying gila kan cakap macam neh? Padahal ayahanda kata beliau dah guna glasses like that sejak 20 tahun lepas T_________________T Ya, tangisan saya yang sangat panjang.
*Left click for a better view :)

This new technology is called Transitions. Alaa, glasses yang kalau indoor dia tak lebih daripada glasses biasa tapi bila terkena cahaya matahari, POOF (tak tau kenapa guna POOF mungkin sebab bunyi macam comel? -.-") dia transform menjadi SUNglasses yang sangat cool in less than 10 seconds (dia adapt dengan sangat cepat liao). I lolololove it so much (!) Macam Sangat selesa bila pakai. Macam tak pakai glasses je serius best best.

Harga? Em em, nak kata murah memang sangat menipu anda tapi sebab memang selalu buat glasses kat kedai tu je, so memang dia bagi diskaun kaw-kaw punya weh I do not lie. Only RM600 after numerous discount :D Thanks to mother, of course, for paying the bill (tapi I tambah RM100 apa, HAHA).

Glasses tersebut kira BEST BUY lah kerna aku kalau nak mempakai sunglasses (Egypt kan panas terik weh) kena yang ada power (I rabun jauh serta dekat. Hari tu check mata power naik lagi T__T). Kalau sunglasses yang RM10 dapat 3 tu mengagau lah aku nak berjalan, KAHKAHKAH. Karang nak beli glasses spare lagi bukan ke sangat membazir? Baik la aku membeli yang two in one macam neh.

Omaigod. Tinggal sebulan lebih sikit je lagi before my flight :O

2 comments:

A I N :) said...

akk mahal gila spec tu.
haha

nhmnrh said...

ain

agak la tp serius berbaloi ouh :D